ایمپلنت اشترومن یکی از بهترین ایمپلنتهای دنیا محسوب میشود و ویژگیهای بارز این ایمپلنت باعث شده بیماران زیادی آن را انتخاب کنند.
ایمپلنت اشترومن چیست ؟
ایمپلنت اشترومن ( straumann ) به عنوان بهترین ایمپلنت دنیا شناخته می شود که در سال 1954 تاسیس شد و در کشور سوئیس در شهر بازل فعالیت می کند که تاریخ شروع فعالیت در ایران از سال 1373 بوده و ایمپلنت دارای گواهینامههای FDA، CE و Imed است.
این شرکت اولین ایمپلنت تکمرحله دنیا را در سال 1974 تولید نمود. در واقع یکی از موفقترین و باکیفیتترین برندهای ایمپلنتسازی دنیا ایمپلنت اشترومن است. کیفیت بینظیر و تکنولوژی فوقالعاده از دلایل شهرت این ایمپلنت میباشد.
در حال حاضر در بسیاری از کشورهای دنیا انجام و کاشت ایمپلنت اشترومن صورت میگیرد. تنوع بسیار بالای محصولات شرکت اشترومن به دلیل فعالیت آن در زمینههای مختلف است. وجود شرکتی به نام ITI را میتوان از دلایل عمده موفقیتهای اشترومن دانست.
خصوصیات ایمپلنت اشترومن بسیار خاص و متمایز است و از تکنولوژی خاصی برخوردار میباشد و همین امر باعث شهرت این برند شده است. در حال حاضر از ایمپلنت اشترومن در کشورهای زیادی از جهان استفاده میشود که تعدا آنها بیشتر از 150 کشور است.
این ایمپلنت یکی از قدیمیترین و باسابقهترین ایمپلنتهای دنیا نیز میباشد. کسب تاییدیه جهانی به دلیل مطالعه بالینی دقیقی که برای طراحی و ساخت این ایمپلنت انجام شده است از امتیازات آن میباشد. در حقیقت این ایمپلنت بهترین ایمپلنت کشور سوئیس و حتی دنیا محسوب میشود.
ایمپلنت اشترومن iti
Iti مخفف کلمه international team for implant است که در سال 1980 توسط پروفسور آندره شرودر و فریتز اشترومن تاسیس شد که یک سازمان تحقیقاتی و آکادمیک در زمینه ایمپلنت و بافت های مربوط به آن است.
این شرکت روابط صمیمانه ای و نزدیک با برند اشترومن و بسیار از دانشگاه های مطرح در جهان دارد و یک رابط بین صنعت، دانشگاه و متخصصان دندانپزشکی است.
انواع ایمپلنت اشترومن
در ایمپلنت اشترومن باکیفیت از سیستمی ساده و انعطافپذیر استفاده شده است. انواع مختلفی از ایمپلنتهای دندانی مثل ایمپلنت سرامیکی، استخوانی، بافتی و زیگوماتیک در سیستم ایمپلنت اشترومن وجود دارد. پزشکان متخصص میتوانند برای طرح درمان بیماران خود از گزینههای گستردهای که در محصولات این برند وجود دارد استفاده کنند.
تعداد زیادی از بیماران که قصد انجام ایمپلنت را دارند میتوانند ایمپلنت مدنظر خود را از طریق محصولات مختلف و متنوع این شرکت انتخاب کنند.
ایمپلنت اشترومن روکسالید
در شرکت اشترومن سوئیسی از بهترین متریال برای ساخت ایمپلنت اشترومن استفاده شده است. جنس انواع ایمپلنتهای اشترومن به سه دسته روکسالید، تیتانیومی و اکتیو تقسیم میشوند. ایمپلنت اشترومن روکسالید آلیاژ فلزی میباشد. در ترکیب ایمپلنت روکسالید 85 درصد تیتانیوم و 15 درصد زیرکونیوم به کار رفته است.
ترکیب این دو ماده باعث میشود نسبت به تیتانیومهای خالص، ایمپلنت روکسالید از استحکام و مقاومت بیشتری برخوردار باشد.
اندازه و جثه کوچکتری برای این نوع از ایمپلنت نسبت به سایر جنسهای اشترومن در نظر گرفته شده است و پایههای آن بسیار کوچکتر از انواع دیگر این نوع ایمپلنت است که باعث کوتاهتر شدن زمان بهبودی استخوانها و بازسازی سریعتر برای بیمار خواهد شد.
در کشور ایران ایمپلنت اشترومنی که جنس تیتانیوم دارد بسیار رایج میباشد. این نوع از ایمپلنت از استحکام و مقاومت کمتری برخوردار است؛ با این وجود دوام و کارایی خوبی دارد. در ساخت این ایمپلنت به طور کامل از تیتانیوم استفاده شده است که قیمت ارزانتری نسبت به جنسهای دیگر دارد.
ایمپلنت اشترومن اکتیو
ایمپلنت اشترومن اکتیو یک راهکار سریع برای کسانی خواهد بود که میخواهند در مدتزمان کوتاهی کاشت ایمپلنت را انجام دهند. این ایمپلنت از زمان قالبگیری تا اجرا 10 تا 15 روز زمان میبرد. این ایمپلنت آبدوست، در مایع قرار داده میشود که باعث فعال ماندن آن شده و در نهایت دوره درمان را کوتاه میکند.
فیکسچر ایمپلنت اشترومن
فیکسچر یا پایه ایمپلنت، اباتمنت، پیچ اتصال، کاور اسکرو، پلاستیک اباتمنت و هیلینگ اباتمنت از جمله اجزای ایمپلنت دندانی هستند. چهار شاخه اصلی در ایمپلنتهای اشترومن یافت میشود و میتوان درباره ایمپلنت اشترومن گفت که این ایمپلنت دارای چهار فیکسچر است.
در حقیقت ویژگیهای متفاوتی را میتوان در هر یک از چند شاخه اساسی از فیکسچرها یافت. به سبب این تنوع پزشک میتواند با در نظر گرفتن نیازهای بیمار از فیکسچر متناسب با بافت استخوان فک بیمار استفاده کند.
بیشتر بخوانید » کاتالوگ ایمپلنت اشترومن 2024
ایمپلنت BLX از چهار شاخه اساسی ایمپلنتهای اشترومن به حساب میآید. در بافتهای استخوانی مختلفی از این نوع ایمپلنت استفاده میشود. جنس Roxolid در بدنه این نوع ایمپلنت به کار رفته است و سطح آن SLActive میباشد و در ایمپلنتهای فوری استفاده میشود و همچنین تهاجم کمتری دارند که باعث موفقیت آنها شده است.
ایمپلنتهای BLX دارای دو سیستم Roxolid slactive و Roxolid SLA هستند که در متریال فیکسچرهای این دو سیستم از رکسالید استفاده میشود.
این سیستمها برای کسانی که با محدودیت فضای دهان مواجهاند مناسب است البته در سطوح فیکسچرها با یکدیگر متفاوتاند.
در Roxolid slactive از سطوح slactive استفاده میشود و در Roxolid SLA سطوح SLA کاربرد دارد. متریال به کار رفته در ساخت و تولید فیکسچرهای ایمپلنت نیز از مباحث مهمی است. از متریالهای متفاوتی در ساخت فیکسچرهای ایمپلنت اشترومن استفاده میشود.
نخستین موادی که برای ساخت فیکسچر ایمپلنت سوئیسی اشترومن استفاده شده همان تیتانیوم میباشد. دو ماده دیگر به نامهای رکسالید و زیرکونیوم در ساخت فیکسچرهای ایمپلنت اشترومن استفاده میشوند.
مزایای ایمپلنت اشترومن
شاید برای هر شخصی سوال برانگیز باشد که چرا از بین تمام برندهای ایمپلنتی که در دنیا وجود دارد کاشت ایمپلنت اشترومن توصیه میشود. در نظر داشته باشید که با توجه به اینکه این ایمپلنت نامآشنا، در کشورهای زیادی از دنیا استفاده میشود اعتماد به آن راحتتر خواهد بود.
بهترین ایمپلنت اشترومن دارای مزایای بیشماری میباشد. مرغوبترین جنس در ساخت این ایمپلنت به کار رفته است و باعث شده تا دوام و مقاومت بالایی داشته باشد. این نوع ایمپلنت اتصال بسیار خوبی را با استخوان فراهم میکند.
کاشت ایمپلنت اشترومن هیچگونه آلرژی را در بدن فرد متقاضی ایمپلنت اشترومن ایجاد نمیکند. این ایمپلنت با ارائه نمایی زیبا از دندانها اعتماد به نفس بالایی به شما خواهد داد.
روند درمان در کاشت این ایمپلنت بسیار سریع است و شما در مدت زمان کمتری صاحب دندانهایی باکیفیت میشوید. کسب رضایت حداکثری در انجام این نوع ایمپلنت از مزیتهای آن بهشمار میرود. شما پس از استفاده از این ایمپلنت متوجه خواهید شد که بهترین جایگزین دندانهای اصلی خود را یافتهاید.
یک ایمپلنت اشترومن خوب از لحاظ فیزیکی از طراحی خوبی برخوردار است. متریال این ایمپلنت دارای استحکام زیاد و سازگاری بالایی هستند.
ایمپلنت اشترومن از طراحی اصولی برخوردار میباشد. مراحل کاشت این ایمپلنت بهراحتی انجام میگیرد و شما دردی را احساس نخواهید کرد. دیگر مزیت این ایمپلنت این است که طول عمر ایمپلنت اشترومن در مقایسه با دیگر انواع ایمپلنتها بسیار بالا است و به طور کلی میانگین طول عمر این ایمپلنت بسیار زیاد میباشد.
معایب ایمپلنت اشترومن
هر چند فواید ایمپلنت اشترومن بسیار زیاد است و آنرا به بهترین ایمپلنت جهان تبدیل کرده است؛ اما در موارد نادری ممکن است فرد پس از کاشت ایمپلنت اشترومن دچار برخی عوارض شود. احتمال دارد بعد از کاشت ایمپلنت در محل کاشت، لثه فرد تحلیل برود و این بسیار ناخوشایند است. به هر حال برخی از افراد پس از جراحی ممکن است دچار درد و خونریزی شوند که باید با تجویز پزشک دارو مصرف کنند.
اگر عمل کاشت ایمپلنت اشترومن توسط پزشک حاذقی انجام نشود احتمال دارد فردی که کاشت این نوع ایمپلنت را انجام داده است در جویدن خود دچار مشکل شود.
شما باید پس از انجام ایمپلنت از شکستن خوراکیهای سخت خودداری کنید و در صورت عدم رعایت این امر ممکن است شکسته شدن ایمپلنت را به همراه داشته باشد. ورم لثه و دهان نیز میتوانند از عوارض این نوع ایمپلنت باشند. رعایت بهداشت دهان و دندان برای موفقیتآمیز بودن کاشت ایمپلنت الزامی است.
در موارد نادری ممکن است بعد از انجام ایمپلنت اشترومن برای فرد بیمار عفونت لثه اتفاق بیفتد و بدن فرد با ایمپلنت سازگار نبوده و ایمپلنت را پس بدهد؛ بنابراین باید پزشک متخصص، ایمپلنت مناسب را برای شما انتخاب کند تا با مشکلات کمتری مواجه شوید. البته احتمال موارد گفته شده برای ایمپلنت اشترومن بسیار درصد پایینی دارد؛ زیرا این ایمپلنت از کیفیت فوقالعادهای برخوردار است و موفقیتآمیز بودن آن در موارد فراوانی به اثبات رسیده است.
منبع » قیمت ایمپلنت سوئیسی، straumann ، iti implant
نظرات کابران