امروزه با پیشرفت روز افزون تکنولوژی دیجیتال، درمان های دندانپزشکی تحت تاثیر قرار گرفته اند و امروزه به کمک ایمپلنت دیجیتال، کاشت ایمپلنت با دقت بسیار زیادی کاشت می شود. در این مقاله به بررسی قیمت ایمپلنت دیجیتال به همراه عوارض، عمر، مراحل و فرق آن با ایمپلنت معمولی می پردازیم.
ایمپلنت دیجیتال چیست ؟
ایمپلنت دیجیتال ( digital implant ) یکی از انواع ایمپلنت است که در آن به کمک عکس و اسکنر سه بعدی مدلی از استخوان، عصب و لثه فرد ساخته می شود و به کمک آن کاشت پایه ایمپلنت در دقیق ترین نقطه قرار می گیرد و سبب افزایش موفقیت درمان، حداقل برش و خونریزی می شود.
پایه ایمپلنت دندان یکی از مهم ترین اجزای ایمپلنت دندان است که در درون استخوان فک قرار می گیرد و به آن جوش می خورد. این پایه در صورتی که در جای مناسبی کاشت نشود، ممکن است سبب شکست درمان شده و جوش خوردن به استخوان به درستی انجام نشود. به همین علت همواره در این درمان میزان تجربه متخصص مهم ترین عامل در کیفیت و موفقیت درمان است.
امروزه ایمپلنت های دیجیتال به کمک متخصصین آمده و به کمک آن می توانند به کمک شبیه سازی های سه بعدی، از سرجیکال گاید ها استفاده کنند. سرجیکال گاید یا راهنمای جراحی، بهترین نقطه و زاویه برای کاشت ایمپلنت را برای پزشک مشخص می کند.
در روش ایمپلنت دیجیتال مشکلات و خطاهای احتمالی به کمترین حد ممکن خود می رسد. برای آن که میزان خطاهای روش سنتی کاشت ایمپلنت کمتر شود راه های دیجیتالی و پیشرفته به کمک آن آمده است. در سالیان آتی قطعا دندان پزشکی دیجیتال جایگاه دندان پزشکی سنتی را پر کرده و درمان هایی مانند کاشت ایمپلنت دندان از سرعت، دقت، کیفیت و زیبایی بیشتری برخوردار می شوند.
قیمت ایمپلنت دیجیتال چقدر است ؟
هزینه ایمپلنت دیجیتال به نسبت ایمپلنت های معمولی به علت نیاز به تجهیزات، تخصص و عکس های پیشرفته بیشتر است و قیمت ایمپلنت دیجیتال به طور میانگین در حدود 13.000.000 الی 30.000.000 میلیون تومان است که وابسته به شرایط فرد، نوع ایمپلنت دیجیتال و برند آن متفاوت است.
ایمپلنت دیجیتال اقساطی
در کلینیک دندانپزشکی روشا امکان پرداخت هزینه ایمپلنت دیجیتال به صورت اقساطی به صورت اقساط 6 الی 24 ماهه به همراه چک وجود دارد.
مزایا ایمپلنت دیجیتال
ایمپلنت دیجیتال یک نوع ایمپلنت با دقت بسیار بالا است و مزایای زیادی به همراه می آورد. برخی از مزایای ایمپلنت دیجیتال شامل :
- افزایش دقت و کاشت صحیح
- افزایش درصد موفقیت ایمپلنت
- کاهش عوارض ایمپلنت دندان
- کاهش تعداد جلسات مورد نیاز
- مناسب برای ایمپلنت فوری
- حداقل برش، درد و خونریزی
معایب ایمپلنت دیجیتال
نمیتوان مورد خاصی را به عنوان معایب ایمپلنت دیجیتال نام برد و این درمان دقت، سرعت و موفقیت بیشتری دارد. اگر بخواهیم یک موضوع را به عنوان یک مشکل از ایمپلنت دیجیتال نام برد، هزینه بیشتر آن به نسبت ایمپلنت معمولی است و این درمان به تجهیزات و عکس های مخصوص بیشتری نیاز دارد.
ایمپلنت دیجیتال چگونه انجام می شود ؟
نحوه ایمپلنت دیجیتال از نظر مراحل شباهت زیادی با ایمپلنت معمولی دارد اما در چند گام با یکدیگر متفاوت هستند. مراحل ایمپلنت دیجیتال شامل :
- مراجعه به یک مرکز ایمپلنت دیجیتال
- گرفتن های عکس های رادیولوژی مخصوص و انجام معاینات توسط متخصص
- بررسی به کمک نرم افزار سه بعدی و ساخت سرجیکال گاید
- انجام جراحی ایمپلنت دندان و جوش خوردن پایه به استخوان
- انجام قالب گیری به صورت دیجیتال
- ساخت روکش و قرار دادن بر روی پایه
فیلم ایمپلنت دیجیتال
همانطور که در بالاتر توضیح دادیم ایمپلنت دیجیتال بصورت سه بعدی و از طریق اسکن دهان و دندان توسط کامپیوتر های پیشرفته انجام می شود که در این بخش فیلم ایمپلنت دیجیتالی را برای شما قرار دادیم تا بصورت کامل نحوه کار طراحی ایمپلنت دیجیتال و اسکن دندان را مشاهده نمایید
فرق ایمپلنت دیجیتال با معمولی
مهم ترین تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی در روند و دقت آن است و در این نوع ایمپلنت تکنولوژی دیجیتال مانند اسکنر سه بعدی و عکس مخصوص به کمک متخصص ایمپلنت آمده و دقت کاشت را چندین برابر می کند و در نهایت ایمپلنت دیجیتال موفقیت، عمر بیشتری به نسبت ایمپلنت معمولی دارا می باشد.
مهم ترین تفاوت های ایمپلنت دیجیتال و معمولی
- در ایمپلنت دیجیتال جراحی به صورت حداقل برش و خونریزی انجام می شود.
- هزینه ایمپلنت دیجیتال بیشتر از ایمپلنت معمولی است.
- استفاده از سرجیکال گاید برای جراحی دیجیتال
- قالب گیری به کمک اسکنر های سه بعدی انجام می شود.
فرق ایمپلنت دیجیتال و فوری
ایمپلنت دیجیتال و فوری هر دو از انواع ایمپلنت هستند اما ایمپلنت دیجیتال بر روی دقت، موفقیت درمان تاثیر گذار است اما ایمپلنت فوری تمرکز آن بر روی کاهش طول درمان است و خبر خوب اینکه می توانید این دو درمان را با یکدیگر انجام دهید که دقت و سرعت را در کنار یکدیگر داشته باشید.
عوارض ایمپلنت دیجیتال
ایمپلنت دیجیتال هیچگونه عوارض خاصی ندارد و این درمان مستقیماً بر روی کاهش عوارض ایمپلنت دندان تمرکز دارد.
عمر ایمپلنت دیجیتال
عمر ایمپلنت دیجیتال به طور میانگین 20 سال است و در صورت مراقبت صحیح، استفاده برند ایمپلنت مناسب و مراجعه به پیش یک متخصص ماهر می تواند این طول عمر را تا مادام العمر افزایش یابد. ایمپلنت دیجیتال به علت دقت بسیار بالا در کاشت، سبب افزایش موفقیت و کاهش عوارض ایمپلنت دندان در کوتاه مدت و بلند مدت می شود و باعث افزایش طول عمر ایمپلنت دندان می شود.
پرسش و پاسخ ایمپلنت دیجیتال
ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان میبرد ؟
مدت زمان ایمپلنت دیجیتال از ایمپلنت های معمولی کمتر است و به طور میانگین بین 1 الی 3 ماه زمان نیاز دارد.
آیا ایمپلنت دیجیتال خوب است ؟
ایمپلنت دیجیتال می تواند درصد موفقیت درمان را تا حد بسیار زیادی افزایش دهد و جدای از کاهش عوارض، سبب حداقل درد، خونریزی، برش می شود و با این تفاسیر می تواند گفت که ایمپلنت دیجیتال خوب است.
نظرات کابران
با سلام اگه تحلیل لثه داشته باشم ایمپلنت دیجیتال امکان داره
بله امکان داره. قبل از ایمپلنت بازسازی با پودر استخوان انجام میشه براتون.
salam vaghan baraye clinic shoma hamchin pasokhgoo va monshi zeshte man zang zadam barkhorde monasebi nadashtid hamoon behtar vaght nazashtam hozoori biam
سلام و عرض ادب متاسفم از قصور پیش آمده. با عرض پوزش از شما
سلام من دوتا دندان کشیده دارم که میخوام با ایمپلنت دیجیتال انجام بدم آیا امکان داره هر دوتاشو تو یکروز انجام بدید برام ؟
سلام بله انجام میدیم. ایمپلنت دیجیتال با دقت بسیار بالا و سریع انجام میشه برای اطلاعات بیشتر و زرو وقت با شماره های موجود در این مطلب تماس بگیرید.
ممنون از مطلب خوبتون . ایمپلنت دیجیتال از اول تا آخرش چقدر زمان میبره ؟
سلام سپاس از توجه شما ایمپلنت دیجیتال هم مانند روش هی دیگه حدودا 3 الی 5 ماه زمان میبره