ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان چیست

ایمپلنت دندان چیست؟


ایمپلنت دندان یا کاشت دندان یک درمان دندانپزشکی برای بازگردانی و جایگزین کردن دندان از دست رفته است که در این درمان پایه ای سازگار با بدن انسان با نام فیکسچر در درون استخوان قرار داده می شود و به استخوان فک جوش می خورد که به کمک یک اباتمنت، روکش بر روی پایه سوار می شود.

از ایمپلنت دندانی برای جایگزینی یک دندان تا تمام دهان استفاده می شود و این روش امروزه دارای موفقیتی بالای 95 درصد را داراست و از تحلیل استخوان و لثه جلوگیری می کند. همچنین این درمان دارای بالاترین طول عمر ، استحکام و بیشترین شباهت به دندان طبیعی می باشد. برای بررسی دقیق تر ایمپلنت دندان با ما همراه باشید.

کاشت دندان

ایمپلنت دندان چیست

آیا ایمپلنت خوب است؟

ایمپلنت دندان برای افرادی که به سلامت عمومی و دهان و دندان خود اهمیت می دهند گزینه خوبی است. البته برای انجام ایمپلنت، استخوان فک باید شرایط مناسبی داشته باشد. زیرا ایمپلنت های دندانی با بافت های لثه و استخوان زیرین دهان ارتباط نزدیکی دارند. بنابراین این روش برای افرادی با بافت لثه سالم و عاری از بیماری پریودنتال بهترین روش می باشد.

 

مشاوره رایگان ایمپلنت دندان

جهت خدمت رسانی بهتر تمامی مشاوره های دندانپزشکی روشا رایگان می باشد و می توانید برای استفاده از این امکان با ما تماس بگیرید.

پیشنهاد پیشنهاد میکنیم پس از مطالعه جداول هزینه ایمپلنت دندان در ادامه حتما با ما تماس بگیرید و بصورت کاملا شفاف از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

اجزای ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان معمولا در سه بخش طراحی می شود. این سه بخش شامل پیچ ایمپلنت، اباتمنت و پروتز (ترمیم  دندان) می شود. اباتمنت به پیچ ایمپلنت وصل می شود و پروتز می تواند شامل تاج یا بریج باشد.

در میان اجزای ایمپلنت دندان، پیچ ایمپلنت از طریق عمل جراحی کوتاه و با عمل کامپیوتری در استخوان فک قرار می گیرد. این بخش، ظاهری شبیه ریشه دندان طبیعی دارد و در قطر های مختلفی در دسترس است. اباتمند ها جهت پشتیبانی از پروتز مورد استفاده قرار می گیرند و تفاوت عمده ای با آن دارند، چرا که ایمپلنت دندان مصنوعی ضمائم به خصوصی را در سطح فیتینگ دارد. این اجزا به اباتمنت وصل می شوند و بعد از آن پروتز بر روی میله سوار می شود.

اجزای ایمپلنت دندان

اجزای ایمپلنت دندان

پروتز در ایمپلنت دندان می تواند شامل تاج، بریج یا پروتز بر اساس ایمپلنت باشد. ایمپلنت  یک دندان کار ترمیم تاج ها را بر عهده دارند، اما ایمپلنت های چندین دندان قادر است بریج های دندان را مرمت کند.  گاهی اوقات نیز از پروتز حمایت می کند. تاج و بریج ها در محل خود ثابت هستند و فقط دندانپزشک باید آن را جابجا کند. پروتز های ایمپلنت درون دهان قرار می گیرد و در محل خود محکم می شوند. این نوع پروتز از پروتز های معمولی استقامت بیشتری دارد.

فیلم ایمپلنت دندان چیست ؟ 

قیمت ایمپلنت دندان

قیمت ایمپلنت دندان مسئله ای است که برای بیماران اهمیت زیادی دارد. عوامل مختلفی بر قیمت تمام شده ایمپلنت تاثیر گذار هستند. با توجه به اینکه در ایمپلنت، هم ریشه و هم تاج دندان از دست رفته جایگزین می شود، به نسبت روش های دیگر قیمت بالاتری نیز دارد. یکی از آیتم های تعیین کننده قیمت، تعداد ایمپلنت های مورد نیاز و مواد انتخاب شده است. هر دوی این موارد بر قیمت تمام شده موثر هستند. در برخی موارد قبل از انجام ایمپلنت ممکن است نیاز به برخی درمان های مقدماتی باشد. این آماده سازی ممکن است شامل کشیدن دندان آسیب دیده و پوسیده یا پیوند بافت باشد.

قیمت ایمپلنت دندان

قیمت ایمپلنت دندان

از دیگر عوامل در تعیین قیمت کاشت دندان نوع آرام بخش مورد استفاده و تعداد دندان های جایگزین می باشد. از آنجایی که بیمه هزینه ایمپلنت دندان را شامل نمی شود می توانید برای درمان های مقدماتی ایمپلنت از خدمات بیمه ای استفاده کنید تا هزینه ها کمتر شود.

 

مشاوره رایگان ایمپلنت دندان

جهت خدمت رسانی بهتر تمامی مشاوره های دندانپزشکی روشا رایگان می باشد و می توانید برای استفاده از این امکان با ما تماس بگیرید.

پیشنهاد پیشنهاد میکنیم پس از مطالعه جداول هزینه ایمپلنت دندان در ادامه حتما با ما تماس بگیرید و بصورت کاملا شفاف از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

مزایا و معایب ایمپلنت

اگر ایمپلنت دندان را به عنوان یک راه حل ثابت (و نه متحرک) جهت جایگزین کردن دندان های از دست رفته در نظر بگیریم، مزایا و معایبی را در بر می گیرد.

از مزایای ایمپلنت دندان می توان به دوام آن تا آخر عمر، در صورت مراقبت مناسب اشاره کرد. برخلاف پروتز های  مصنوعی که بعد از مدت زمان مشخصی نیازمند تعویض هستند. مزیت دیگر ایمپلنت دندان محافظت از دندان های باقی مانده شما در برابر آسیب یا فشار است. دلیل آن هم ذوب شدن ایمپلنت دندان در استخوان فک می باشد. مزیت دیگر این روش مراقبت آسان از آن است. مراقبت های معمولی که برای دندان ها انجام می شود مانند مسواک زدن، نخ دندان و مراجعه منظم به دندانپزشک، برای ایمپلنت نیز مورد قبول است. نکته دیگر این است که ایمپلنت دندان مانند دندان‌های واقعی به نظر می‌رسند و عمل می‌کنند، بدون صدای کلیک یا مشکل صحبت کردن و جویدن که ممکن است با دندان مصنوعی ایجاد شود.

مزایا و معایب ایمپلنت

مزایا و معایب ایمپلنت

در کنار این مزایا کاشت دندان معایبی را نیز به همراه دارد. این روش همیشه در یک جلسه درمانی کامل نمی شود، برای ایجاد تناسب بین ایمپلنت و استخوان فک زمان مشخصی مورد نیاز است که در این مدت زمان، دندان موقتی به جای آن قرار می گیرد. این روش درمانی به حجم و تراکم خاصی از استخوان نیاز دارد و در صورت فراهم نبودن شرایط نیاز به تقویت استخوان می باشد که ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد. کاشت دندان یک شیوه جراحی محسوب می شود، بنابراین عوارضی به همراه دارد. بیمار ممکن است خطراتی مانند عفونت، آسیب های عصبی یا خونریزی را تجربه کند.

پرسش و پاسخ ایمپلنت دندان

چه کسانی می توانند ایمپلنت کنند ؟
امروزه ایمپلنت های دندانی موفقیتی بالای 97 درصد است و تقریبا برای همه افراد بالای 18 سال مناسب است. فقط در برخی افراد که بیماری های زمینه ای دارند ، باید قبل از انجام با پزشک مشورت نمایند.
چه کسانی نباید ایمپلنت کنند ؟
افرادی که دارای بیماری های زمینه ای مانند دیابت ،قلبی ، سرطان هستند ، باید قبل از انجام با پزشک مشورت کنند تا مشخص شود شرایط انجام ایمپلنت دندان را دارند یا خیر ؟
آیا ایمپلنت دندان دائمی است ؟
به طور کلی ایمپلنت های دندان بین 15 تا 20 سال عمر مفید دارند اما این طول عمر وابسته به کیفیت ایمپلنت ، میزان تخصص ، سلامت و مراقبت های فرد می تواند افزایش پیدا کند و به صورت مادام العمر از آن استفاده کنید.
ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد ؟
ایمپلنت های دندانی امروزه انواع مختلفی دارند اما برای ایمپلنت های معمولی مدت زمانی بین 2 الی 6 ماه وابسته به شرایط زمان لازم است.
ایا میشود همه دندانها را ایمپلنت کرد ؟
بله . امروزه درمان های مختلفی در ایمپلنت مانند اوردنچر و ایمپلنت کامل وجود دارد که به کمک آن می توانید همه ی دندان های خود را ایمپلنت کنید.
ایمپلنت دندان چند سال دوام دارد ؟
طول عمر مفید ایمپلنت دندان بین 15 الی 20 سال است که با مراقبت های صحیح تا مادام العمر قابل افزایش است.
بهترین ایمپلنت ساخت کدام کشور است؟
به طور کلی کیفیت و اصالت برند اهمیت بیشتری نسبت به کشور سازنده آن دارند اما کیفیت ایمپلنت کشور های آمریکا و سوئیس بسیار بالا است.
آیا ایمپلنت بیهوشی دارد؟
بله . اگر شرایط فرد طوری باشد که به بیهوشی نیاز داشته باشد، میتواند از سدیشن یا بیهوشی برای انجام ایمپلنت دندان استفاده نماید.
آیا استفاده از ایمپلنت محدودیت سنی دارد؟
به طور کلی ایمپلنت دندان محدودیت سنی خاصی ندارد ولی در افراد زیر 18 سال باید صبر نمایند تا استخوان فک آنها به طور کامل رشد کند.
مدت زمان ایمپلنت فوری چقدر است؟
ایمپلنت های فوری سرعت جوش خوردن بالایی دارند و می تواند بین 1 روز الی 1 هفته به طول بیانجامد البته فرد باید دارای شرایط ایمپلنت فوری نیز باشد.
ایمپلنت دندان چگونه انجام میشود ؟
برای انجام ایمپلنت پایه ایمپلنت در درون استخوان فک قرار میگیرد و مدت زمانی نیاز است تا این پایه به استخوان جوش بخورد. پس از گذشت این دوره روکش بر روی آن قرار می گیرد.
ایمپلنت دندان چند جلسه طول میکشد ؟
به طور کلی ایمپلنت دندان به حدود 4 جلسه نیاز دارد. 1- معاینه و جراحی 2- چک کردن وضعیت ایمپلنت و نصب هیلینگ 3- قالب گیری 4- نصب روکش
ایمپلنت دندان چند مرحله دارد ؟
1- معاینه و جراحی 2- چک کردن وضعیت ایمپلنت و نصب هیلینگ 3- قالب گیری 4- نصب روکش
روکش دندان ایمپلنت چقدر طول میکشد ؟
روکش ایمپلنت بسته به تعداد ، نوع روکش و سرعت لابراتور می تواند متفاوت باشد و بین 1 هفته الی 10 روز به طول می انجامد.
آیا ایمپلنت دندان درد دارد ؟
در طول انجام جراحی به علت بی حسی فرد دردی احساس نخواهد کرد و بعد از جراحی مقداری درد وجود دارد که با مسکن قابل رفع است.
بعد از ایمپلنت چند روز درد داریم
درد ایمپلنت بعد جراحی وابسته به تعداد و وضعیت متفاوت است اما به طور کلی درد ایمپلنت بعد 1 الی 3 سه روز از بین می رود.
درد ایمپلنت چقدر طول میکشد ؟
درد ایمپلنت بعد جراحی وابسته به تعداد و وضعیت متفاوت است اما به طور کلی درد ایمپلنت بعد 1 الی 3 سه روز از بین می رود.
برای کاهش درد ایمپلنت چه باید کرد ؟
مراقبت های لازم برای کاهش درد ایمپلنت توسط پزشک به شما اعلام می شود و می توانید از مسکن های تجویز شده استفاده کنید.
ایمپلنت دندان چه عوارضی دارد ؟
ایمپلنت دندان مانند هر درمانی ممکن است ایجاد عوارض کند اما این عوارض به ندرت اتفاق می افتد. شایعترین عوارض ایمپلنت اعم از درد ، لقی روکش و پایه و شکست درمان است.
آیا ایمپلنت باعث سرطان میشود ؟
با تحقیقات انجام شده است هیچ رابطه ای بین ایمپلنت و سرطان وجود ندارد.
آیا ایمپلنت عفونت میکند ؟
یکی از عواملی که ممکن است درمان ایمپلنت را با شکست مواجه کند ، عفونت است و با مراقبت های صحیح ایمپلنت می توان این اماکن را تا حد زیادی پایین آورد.
آیا دندان ایمپلنت خراب میشود ؟
درصد این اتفاق پایین می باشد اما ایمپلنت دندان نیز مانند دندان طبیعی نیاز به مراقبت های دهان و دندان دارد.
بعد از ایمپلنت چه بخوریم؟
بعد از انجام ایمپلنت دندان بهتر از مایعات خنک و غذاهای نرم ، مقوی و ولرم استفاده فرمایید.
چند ساعت بعد از ایمپلنت غذا بخوریم ؟
در ساعات اولیه گاز استریل وجود دارد و پس از پایان خونریزی و خارج کردن گاز استریل می توانید مصرف غذا را آغاز کنید.
بعد از ایمپلنت چند روز آنتی بیوتیک بخوریم ؟
در مورد نوع و مدت زمان مصرف آنتی بیوتیک حتما باید با پزشک خود مشورت کنید.

ایمپلنت دندان قبل و بعد

تا زمانی که عکس های قبل و بعد از ایمپلنت دندان را نبینید، تفاوت آن را احساس نخواهید کرد. برای بیماران از دست دادن دندان های طبیعی تجربه ای ناراحت کننده و ناخوشایند است. شکاف های ایجاد شده علاوه بر اینکه زیبایی لبخند را می گیرند انجام فعالیت های روزانه مانند خوردن و صحبت کردن را نیز تحت تاثیر قرار می دهند. این موضوع اعتماد به نفس افراد را کاهش می دهد. زمانی که ریشه های دندان طبیعی از بین می رود فک شروع به ضعیف شدن کرده و دندان های دیگر به سمت شکاف ها خم می شود. علاوه بر این مراقبت از این دندان سخت شده و سلامتی دهان و دندان را در معرض خطر قرار می دهد. کاشت دندان راه حلی عالی برای رسیدن به دندان هایی زیبا، سالم و بی نقص است.

مراحل ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان روشی ترمیمی برای دندان های دائمی است و در صورت مراقبت درست می تواند برای تمام عمر دوام داشته باشد. ایمپلنت بر خلاف پروتز های مصنوعی که در دهان می لغزند، به طور مستقیم در فک قرار داده می شود، همین امر عملکرد آن را بسیار شبیه دندان طبیعی می کند. کل مراحل ایمپلنت شامل مراحل زیر است.

مراحل ایمپلنت دندان

مراحل ایمپلنت دندان

مرحله اول در کاشت دندان ارزیابی دهان و دندان توسط دندانپزشک است. در این مرحله تعیین می شود آیا شما کاندید مناسبی برای ایمپلنت هستید یا خیر. در صورت نداشتن شرایط ممکن است قبل از کاشت، پیوند استخوان یا قرار دادن مینی ایمپلنت به شما توصیه شود. در مرحله بعد دندانپزشک ایمپلنت دندان و یک تاج موقت را در دهان قرار می دهد. این عمل در حالت عادی یک ساعت طول می کشد. جهت تسکین درد های بعد عمل در روز های ابتدایی مسکن هایی تجویز می شود.

قبل از قرار دادن تاج های دائمی باید زمان مشخصی بگذرد تا دهان بهبود پیدا کند. بسته به شرایط بیمار ممکن است این دوره چند ماه به طول بیانجامد. این زمان بهبودی حدود 6 ماه طول می کشد تا فک بهبود یافته و عمل ایمپلنت دندان کامل شود. در آخرین مرحله دندانپزشک تاج موقت را برداشته و یک اباتمنت به ایمپلنت دندان متصل می کند. سپس تاج دائمی را قرار می دهد.

شرایط ایمپلنت دندان

قبل از هر چیز کاندید ایمپلنت دندان باید شرایط استخوانی مناسبی داشته باشد. ایمپلنت باید با استخوان فک ترکیب گردد بنابراین تراکم وکیفیت استخوان بسیار مهم است. مسئله قابل توجه دیگر، برخورداری از سلامت کلی است زیرا کاشت دندان، یک روش جراحی است و جهت بهبودی نیاز به استفاده از آرام بخش و طی روند بهبود دارد. بنابراین بیمارانی که به طور کلی سلامت دهان و دندان ضعیفی دارند ، به ویژه افرادی که سیگار می‌کشند، الکل مصرف می‌کنند یا دیابت دارند درصد موفقیت کمتری ​​دارند.

شرایط دیگری که کاندید ایمپلنت دندان باید داشته باشد داشتن لثه های سالم است. شکستن ایمپلنت در بیمارانی که لثه های ضعیفی دارند رایج است. افراد جوانی که فک شان در مرحله رشد است باید آن را انجام ندهند. همچنین زنان باردار از انجام این عمل منع می شوند. کسانی که سیگار یا الکل مصرف می کنند، قبل از انجام ایمپلنت باید آن را ترک کنند. بیمار بعد این عمل باید مراقبت های لازم را انجام دهد.

ایمپلنت دندان برای کسانی که تحت درمان پرتودهی با دوز بالا، در قسمت سر یا گردن قرار گرفته اند، ممنوع است. همچنین اگر بیماری مزمن یا مشکل سیستمیک دارید، ممکن است واجد شرایط درمان نباشید. شرایطی که می تواند منجر به رد صلاحیت شود عبارتند از دیابت کنترل نشده، بیماری های بافت همبند، هموفیلی و نقص ایمنی.

نحوه ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان از نظر فنی، ریشه ای مصنوعی است که در فک کار گذاشته می شود  تا دندان های مصنوعی را نگه دارد. با توجه به شرایط خاص بیمار و نوع ایمپلنت انتخابی برنامه درمانی مناسب برای بیمار انتخاب می شود. در ادامه به برخی از این برنامه های درمانی می پردازیم.

ایمپلنت دندان ممکن است برای یک دندان انجام گیرد، این برای افرادی است که یکی از دندان هایشان را از دست داده اند. اگر بیمار چند دندان خود را از دست داده باشد، ایمپلنت جایگزین چند دندان می شود. این روش برای بیمارانی که تمامی دندان های خود را نیز از دست داده اند قابل انجام است. در این صورت از ایمپلنت کامل استفاده می شود. همان طور که پیش تر نیز ذکر شد کیفیت استخوان در موفقیت ایمپلنت دندان بسیار موثر است.

سیستم ایمپلنت دندان شامل بدنه ایمپلنت و اباتمنت ایمپلنت دندانی است و ممکن است شامل یک پیچ ثابت کننده اباتمنت نیز باشد. جهت قرار دادن بدنه ایمپلنت در استخوان فک ، که تحت عنوان ریشه دندان عمل می کند از جراحی استفاده می شود. در این مرحله اباتمنت به وسیله پیچ های فیکساتور به بدنه ایمپلنت دندان وصل می گردد. سپس از راه لثه به داخل دهان ادامه می یابد و به این ترتیب دندان مصنوعی را حمایت می کند.

ایمپلنت دندان چگونه است؟

ایمپلنت دندان یک تلاش گروهی بین بیمار، دندانپزشک و پریودنتیت می باشد. آنها مشاوره لازم را به بیمار می دهند و تعیین می کنند ایمپلنت در کجا و به چه صورت قرار داده شود. بسته به شرایط بیمار و نوع ایمپلنت انتخابی، پریودنتیست برنامه درمانی مناسب بیمار را ارائه می دهد. در صورتی که بیمار یک دندان را از دست داده باشد، یک ایمپلنت و تاج جایگزین برای آن مناسب است. اگر بیمار چندین دندان را از دست داده باشد بریج های ایمپلنت گزینه مناسب تری هستند. گاهی اوقات نیز بیمار تمام دندان هایش را از دست داده است در این شرایط یک بریج کامل با ایمپلنت یا پروتز کامل مورد نیاز است.

کلید موفقیت ایمپلنت دندان به کمیت و کیفیت استخوانی که قرار است ایمپلنت در آن قرار گیرد بستگی دارد. فک فوقانی عقب دشوار ترین بخش برای کاشت موفقیت آمیز ایمپلنت دندان به شمار می رود، دلیل آن نیز نزدیکی این فک به سینوس ها می باشد. این مشکل می تواند با بالا بردن فک سینوس و رشد استخوان، به تقویت سینوس کمک کرده و مشکل را رفع نماید.گاهی اوقات تغییر شکل برآمدگی در فک بالایی یا پایینی می تواند مشکلاتی را به وجود آورد. برای رفع این مشکل لثه را از قسمت برآمده بلند می کنند تا نقص موجود در استخوان را به راحتی دیده و برطرف کنند.

عوارض ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان به طور قابل توجهی کیفیت زندگی و سلامت افراد را بهبود می بخشد. اما مانند هر عمل جراحی دیگر ممکن است عوارضی به همراه داشته باشد.این عوارض ممکن است بلافاصله پس از کاشت دندان بروز کنند یا بعد از مدت زمانی اتفاق بیفتند. یکی از این عوارض ایمپلنت دندان شل شدن یا از دست دادن ایمپلنت می باشد. شکستن ایمپلنت منجر به جراحی مجدد جهت تعمیر یا جایگزین کردن ایمپلنت می شود.

عوارض ایمپلنت دندان

عوارض ایمپلنت دندان

آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود؟

تحقیقات نشان می دهد که ایمپلنت دندان باعث سرطان نمی شوند. مطالعات زیادی در این رابطه انجام شده است و نتایج آنها نشان می دهد هیچ ارتباطی بین ایمپلنت دندان و ابتلا به سرطان وجود ندارد. با این حال، تحقیقات منتشر شده در مجله آمریکایی ایمپلنتولوژی یک گام فراتر برداشته و نسبت بروز سرطان بر اثر ایمپلنت را  0.00017 محاسبه کرده است. به عبارت دیگر، خطر ابتلا به سرطان بر اثر ایمپلنت بسیار بسیار پایین است و این احتمال در هر شرایطی ممکن است برای ابتلا به سرطان برای هر شخصی وجود داشته باشد.

کارسینوم سلول سنگفرشی دهان چیزی است که بیشتر افراد را نگران می کند. البته این مشکل را نباید با پری ایمپلنت اشتباه گرفت. پری ایمپلنت به التهاب اطراف ایمپلنت دندان گفته می شود. در این عارضه بافت نرم تحریک می شود.البته بیماری شایعی نیست و راه های زیادی برای درمان آن وجود دارد. زمان درمان این مورد بستگی به شرایط بیمار دارد. اگر زود تشخیص داده شود و نسبت به درمان آن اقدام شود، بهبودی سریع تر اتفاق می افتد.گاهی اوقات پری ایمپلنت به اشتباه به عنوان کارسینوم سلول سنگفرشی دهان تشخیص داده می شود.

خطرات ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان ممکن است همراه با ریسک ها و خطراتی باشد. از جمله این خطرات آسیب وارد شدن به دندان های طبیعی اطراف ایمپلنت در هنگام کاشت دندان است. یکی دیگر از خطراتی که ایمپلنت می تواند داشته باشد ایجاد آسیب در بافت های اطراف ایمپلنت مانند سوراخ شدن سینوس، در حین عمل جراحی است. گاهی اوقات ممکن است طی عمل ایمپلنت مشکلاتی از قبیل شکستگی فک به وجود بیاید. در ادامه می توان به خطرات دیگری مانند عملکرد نا مناسب دندان ها ، لق شدن یا پیچ خوردگی دندان در محل پیچ اباتمنت یا شکستگی بدنه ایمپلنت اشاره کرد.

در ایمپلنت دندان گاهی اوقات عفونت های سیستمیک در افرادی که به بیماری های دیابت کنترل نشده مبتلا هستند رخ می دهد. ابتلا به عفونت های موضعی در استخوان و لثه نیز دیده شده است. در افراد سیگاری بهبود روند بعد از ایمپلنت با تاخیر همراه است. گاهی اوقات مشکلاتی در تمیز کردن لثه در اطراف ایمپلنت به وجود می آید و این سبب عدم رعایت بهداشت دهان و دندان می شود. بیماری پریودنتال درمان نشده نیز گاهی مشکلاتی را ایجاد می کند.

ورم بعد از ایمپلنت چند روز طول می کشد؟

ایمپلنت دندان مانند تمام جراحی های دهان منجر به تورم پس از عمل می شود. برخی از بیماران تا چند روز با این عارضه دست و پنجه نرم می کنند. بنابراین بروز تورم در گونه ها و لثه طبیعی است.

ایمپلنت دندان روشی عالی جهت کاشتن دندان های از دست رفته است. جراحی ایمپلنت دندان با قرار دادن فلزی از تیتانیوم و زیرکونیا در فک به پایان می رسد. اما درست مانند سایر جراحی های دهان که توسط دندانپزشکان ارائه می شود، فرد برای بهبودی کامل به مدتی زمان نیاز دارد. در حالت کلی بیماران ممکن است ظرف دو روز احساس التهاب شدید کنند. تورم می تواند تا یک هفته نیز طول بکشد اما پس از آن باید خود به خود فروکش کند.

مراقبت های ایمپلنت

نتیجه موفق کاشت دندان به مراقبت های بعد از آن بسیار بستگی دارد. شما باید بعد از ایمپلنت به طور معمول دندان ها را با مسواک تمیز نگه دارید البته مسواک زدن را بعد از گذشتن چند روز از عمل جراحی استفاده نمایید. زمانی که حساسیت جراحی رفع شد به طور منظم مسواک بزنید و نخ دندان بکشید. استفاده از دهانشویه ها و آب نمک نیز جهت مراقبت از ایمپلنت در هفته اول بسیار مفید خواهد بود. تا جای امکان از برخورد غذا با محل جراحی ایمپلنت پرهیز کنید. بعد از غذا خوردن دندان ها را بشویید تا ناحیه مورد نظر تمیز بماند. توصیه می کنیم تا روند بهبودی زخم کامل نشده است از استعمال سیگار خودداری کنید زیرا روند بهبودی را کند می کند.

مراقبت های ایمپلنت

مراقبت های ایمپلنت

 مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنت

بعد از جراحی ایمپلنت دندان سعی نمایید فقط نوشیدنی های سرد بنوشید و تا زمانی که اثر بی حسی های موضعی از بین نرفته است غذا نخورید. البته این امر در روز های اول اهمیت بیشتری دارد بنابراین در روز اول از مصرف نوشیدنی های گرم یا غذاهای داغ خودداری کنید. محل ایمپلنت را با زبان یا انگشت لمس نکنید و در 48 ساعت بعد از جراحی ایمپلنت از انجام ورزش های شدید بپرهیزید.

ممکن است پس از درمان ایمپلنت دندان مقداری تورم یا کبودی داشته باشید. این موضوع معمولاً دو تا سه روز بعد به اوج خود می رسد. البته کاملا طبیعی است و به طور طبیعی پس از چند روز فروکش می کند. یکی از روش های کاهش تورم ایمپلنت استفاده از بسته های یخ یا نخود فرنگی یخ زده می باشد. هر بار حداکثر ده دقیقه آن را بر روی گونه بگذارید و سپس بیست دقیقه استراحت دهید. خوابیدن بر روی دویا سه بالش نیز می تواند به کاهش درد کمک نماید.

چه چیزهایی برای ایمپلنت مضر است ؟

عادت های بدی وجود دارد که برای ایمپلنت دندان مضر می باشد. عادت های روزانه شما می تواند در تعیین طول عمر ایمپلنت دندان شما موثر باشد. کاربرد اصلی دندان برای جویدن است اما برخی افراد از آنها برای اهداف دیگری مانند باز کردن بطری ها، پاره کردن کیسه چیپس یا شکستن آجیل ها و.. استفاده می کنند. این کار ها می تواند باعث ضعیف شدن ایمپلنت و آسیب زدن به آن شود.

عادت دیگری که به ایمپلنت دندان آسیب می زند، کشیدن سیگار می باشد. سیگار کشیدن اثرات مخربی بر روی لثه می گذارد و با گذشت زمان کارایی آن را از بین می برد. تمیز کردن روتین ایمپلنت اهمیت زیادی دارد زیرا رسوبات روی دندان را از بین می برد. در صورت رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان رسوبات باعث بیماری لثه و آسیب به ایمپلنت می شود.

یکی دیگر از کار هایی که برای ایمپلنت دندان مضر است جویدن اشیا سخت مانند جویدن ناخن، مداد، خلال دندان و.. است. این کار به مرور صدمات زیادی به ایمپلنت وارد می کند. عدم استفاده از نخ دندان نیز منجر به بیماری لثه و شکستن ایمپلنت می شود.

 بعد از ایمپلنت چه بخوریم ؟

جراحی ایمپلنت دندان، جراحی بزرگی محسوب می شود. بنابراین باید اقدامات مناسبی پس از آن صورت گیرد تا سریع تر بهبودی حاصل شود. یکی از مهم ترین این اقدامات آگاهی از خوردن چیز هایی است که مضر نبوده و حتی برای این عمل مناسب تر هستند. مسلما توانایی جویدن مواد غذایی پس از این عمل تحت تاثیر قرار می گیرد. سعی کنید 10 تا 14 روز پس از ایمپلنت غذا های نرم مصرف کنید. در دو روز ابتدایی بعد از ایمپلنت سعی کنید غذا های مایع مانند سوپ های نرم، آبگوشت، نوشیدنی های پروتئینی، اسموتی میوه ها و آب میوه  تناول کنید. پس از آن بهتر است غلات پخته شده مانند بلغور جو دو سر، زغال اخته له شده، پنیر و خامه، کره و دارچین را غذای خود بگنجانید.

بعد از ایمپلنت چه بخوریم

تعذیه ایمپلنت

یکی دیگر از چیز هایی که پس از ایمپلنت دندان بهتر است بخورید تخم مرغ است که منبع غنی از مواد عالی است. سیب زمینی شیرین به صورت آب پز یکی دیگر از مواد غذایی مناسب است. استفاده از سبزی های برگ دار مانند کلم پیچ و اسفناج نیز برای ریکاوری بسیار ایده آل است. در صورتی که از غذا های گوشتی می خواهید استفاده کنید سعی نمایید گوش های لطیف مانند گوشت مرغ، بوقلمون یا گوشت گاو را به همراه سیب زمینی و سبزیجات مورد استفاده قرار دهید.

بعد از ایمپلنت چه دارویی بخوریم؟

پس از ایمپلنت دندان باید داروهایی جهت تسکین درد و بهبودی سریع تر مصرف کرد. ایبوپروفن، ویکودین، نورکو، لورتاب، تیلنول یا پرکوست از جمله دارو هایی هستند که بهتر است با نظر پزشک مورد استفاده قرار بگیرد. استفاده از دهانشویه های مخصوص بعد از ایمپلنت و آنتی بیوتیک ها نیز بسیار مناسب است.

درد ایمپلنت دندان

در طی جراحی ایمپلنت دندان به دلیل داروی بی حسی دردی را حس نخواهید کرد. درد و ناراحتی پس از عمل نیز بسیار کم است و به راحتی توسط مسکن های استاندارد برطرف می شود.

 آیا ایمپلنت دندان درد دارد ؟

ایمپلنت دندان نیاز به عمل جراحی دارد که طی آن یک یا چند دندان در فک کاشته می شود. جراحی ایمپلنت دندان مانند سایر انواع جراحی دهان، تحت بی حسی موضعی توسط متخصصین دندانپزشکی و جراحی دهان و دندان که دارای مهارت و تجربه بالایی هستند انجام می شود. داروی بیهوشی به دقت تجویز و در طول عمل نظارت می شود تا اطمینان حاصل شود که 100٪ ایمن و 100٪ موثر است. این بدان معنی است که این روش کاملاً بدون درد است. ممکن است فشاری را احساس کنید اما در حین عمل دردی را حس نمی کنید.

ایمپلنت دندان سخته

انجام ایمپلنت دندان یک عمل جراحی نسبتا بزرگ است اما این روش به دقت مدیریت می‌شود تا در طول آن دردی احساس نکنید و با پیروی از دستورالعمل‌های پس از مراقبت، می‌توان هر گونه درد و ناراحتی موقتی را تا زمانی که روند بهبودی در حال انجام است به حداقل رساند.

آیا پیوند استخوان برای ایمپلنت درد دارد ؟

کسانی که در روند ایمپلنت دندان، تحت پیوند استخوان قرار می‌گیرند، پس از عمل، کمی ناراحتی و یا درد را تجربه خواهند کرد که قابل انتظار است. مصرف مسکن ها به خصوص در سه چهار روز اول، می تواند به کاهش هر گونه ناراحتی یا درد کمک کند. کسانی که حساسیت بیشتری دارند، می توانند گزینه های مدیریت درد را با دندانپزشک خود در میان بگذارند.

 بعد از ایمپلنت چند روز درد داریم ؟

در اکثر موارد روند بهبودی ایمپلنت دندان تا ده روز طول می کشد. در چند روز اول انتظار می رود با مقداری خونریزی خفیف همراه باشد و تورم تا حدود پنج روز همراه بیمار خواهد بود.

برای کاهش درد ایمپلنت چه باید کرد ؟

جهت کاهش درد ایمپلنت دندان بهتر است برخی موارد را رعایت نمایید.مصرف پاراستامول یا ایبوپروفن به کنترل درد کمک می کند. راه دیگر استفاده از کیسه یخ یا کمپرس سرد برای کاهش التهاب و تورم است. یکی دیگر از موارد برای کاهش درد پس از ایمپلنت شستن منظم دهان با آب نمک می باشد. خودداری کردن از خوردن غذا ها و نوشیدنی های گرم و سفت یکی دیگر از راه های کاهش درد است. بهتر است تا 10 روز از انجام ورزش های شدید نیز خودداری کنید.

عمر ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان می تواند تا پایان عمر دوام بیاورد البته به شرطی که به طور منظم از آن مراقبت و نگهداری شود.

آیا ایمپلنت دندان دائمی است

ایمپلنت دندان می تواند دائمی باشد در صورتی که مانند دندان های طبیعی به شکل مرتب از آن نگهداری شود. بنابراین مسواک زدن منظم، نخ دندان کشیدن و معاینه های منظم توسط دندانپزشک نباید فراموش شود.

افزایش عمر ایمپلنت دندان

جهت افزایش عمر ایمپلنت دندان قبل از هر چیزی، دندانپزشک ایمپلنت مناسب را انتخاب کنید. در مرحله بعد روال بهداشت دهان و دندان را به خوبی حفظ کنید. تمیز کردن دندان ها و معاینات دهان و دندان را به طور منظم، شش ماهه انجام دهید. سعی کنید  سیگار و استعمال دخانیات را ترک کنید.

افزایش طول عمر ایمپلنت

طول عمر مفید ایمپلنت

متخصص ایمپلنت دندان

یکی از اصلی ترین مراحل انجام ایمپلنت دندان انتخاب متخصص است. تجربه متخصص ایمپلنت و استفاده از آخرین فناوری و ابزار ها جهت ایجاد برنامه درمانی مناسب، در انجام عملی بی نقص حائز اهمیت است.

ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد ؟

پروسه ایمپلنت دندان اساسا یک فرآیند سه فازی است که زمان آن برای هر فردی می تواند متفاوت باشد. در حالت طبیعی فرآیند ایمپلنت تا بهبودی کامل بین 5 تا 8 ماه زمان نیاز دارد.البته این زمان برای افرادی که از پروتز کامل دهان استفاده می کنند کمی متفاوت است.

بیمه و ایمپلنت

با اینکه انجام ایمپلنت دندان یک درمان کامل، مهم و اساسی توسط دندانپزشکان شناخته می شود اما هزینه های این درمان متاسفانه توسط بیمه های پایه پوشش داده نمی شود. حال بیمه های تکمیلی در شرایط خاصی این هزینه را پوشش می دهند.

همانطور که می دانید بیمه های تکمیلی در دو نوع انفرادی و گروهی وجود دارد. در صورتی که توسط یک شرکت، سازمان یا گروه بیمه تکمیلی شوید، بیمه گروهی محسوب می شود. معمولا هزینه های ایمپلنت دندان وابسته به توافق سازمان توسط بیمه تکمیلی گروهی پوشش داده می شود.

ایمپلنت دندان و ام ار ای

اگر تا به حال ام ار ای انجام داده باشید، متوجه خواهید شد که انرژی مغناطیسی در این دستگاه بسیار بالا می باشد و فلزات به نیروی بسیار قوی به سمت خود می کشد. اما داشتن ایمپلنت دندان در ام ار ای می تواند خطرناک باشد ؟

در مرحله اول باید بدانید که ایمپلنت های دندانی معمولا از تیتانیوم و زیرکونیا ساخته می شود و هیچ یک از این دو دارای خاصیت مغناطیسی نیستند. به همین علت ام ار ای مشکلی ایجاد نخواهد کرد اما قبل از انجام درباره شرایط و ایمپلنت خود به مسئول ام ار ای اطلاع دهید.

درمان های جانبی ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت دندان پایه ای به نام فیکسچر دارد که در درون استخوان قرار میگیرد و به آن جوش می خورد و در نتیجه باید گفت ایمپلنت دندان به استخوان کافی و با تراکم نیاز دارد. به همین علت در برخی موارد به تشخیص متخصص ایمپلنت نیاز به برخی درمان های جانبی اعم از پیوند استخوان و سینوس لیفت وجود دارد.

پیوند استخوان برای ایمپلنت چیست ؟

در برخی موارد که استخوان کافی وجود ندارد، قبل از انجام ایمپلنت در محل بی دندانی پودر استخوان قرار داده و پیوند استخوان انجام می شود.

سینوس لیفت چیست ؟

در برخی موارد ممکن است به علت تحلیل استخوان، سینوس ها پایین تر آمده و فضا به میزان کافی برای قرار دادن ایمپلنت دندان وجود ندارد. در این موارد یک جراحی انجام می شود که سینوس ها به بالا هل داده می شود و در آن فضا پیوند استخوان انجام می شود تا فضای کافی برای ایمپلنت وجود داشته باشد.

انواع ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان به دو نوع اندوستال و پریوستال تقسیم می شود. اندوستال ( در استخوان) رایج ترین نوع ایمپلنت است. این نوع خود شامل پیچ ها، سیلندر ها یا تیغه هایی است که از طریق عمل جراحی در فک قرار می گیرند. هر ایمپلنت به عنوان نگهدارنده یک یا چند دندان مصنوعی، عمل می کند. این نوع اکثرا برای بیمارانی که بریج یا پروتز متحرک دارند، مورد استفاده قرار می گیرد.

نوع دیگر ایمپلنت دندان ساب پریوستال (روی استخوان) می باشد. این نوع در بالای فک گذاشته می شود. پایه های فلزی بیرون از لثه قرار گرفته و پروتز را نگه می دارند.  این نوع اکثرا برای بیمارانی کاربرد دارد که قادر نیستند از دندان های مصنوعی استفاده کنند و حداقل ارتفاع استخوان را دارند.

 ایمپلنت فوری

ایمپلنت دندان یک پروسه مشخصی دارد که به زمان  سه تا شش ماهه برای بهبود کامل نیاز دارد. اما گاهی اوقات بیماران دنبال روش سریع تری هستند تا جایگزین ایمپلنت کنند. در این شرایط از پروتز متحرک استفاده می شود. با گذشت زمان، با توسعه تکنیک ها، مته ها و بهبود طراحی ایمپلنت، ما به سمت کاشت فوری ایمپلنت به عنوان یک موضوع روتین حرکت کرده ایم. این کار تا جایی پیش رفته است که تمام دندان‌های بیمار را در می آورند و بلافاصله ایمپلنت‌ ها و ترمیم موقت را در همان روز انجام می دهند. ایمپلنت فوری فقط در شرایط خاصی قابل انجام است و برای همه مناسب نیست.

معایب ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری در شرایط خاصی انجام می گیرد و مناسب تمامی افراد نیست. معمولا زمانی که از دست دادن شدید استخوان و لثه وجود داشته باشد، عفونت بزرگی در محل جراحی وجود داشته باشد، نیش بیمار پایدار نباشد یا اگر بهداشت دهان بیمار خوب نباشد این روش پیشنهاد نمی شود. از دیگر معایب ایمپلنت فوری می توان به عدم امکان پیوند استخوان و لثه، تحلیل لثه، احتمال انحراف و عدم تسلط دندانپزشک به محل کاشت ایمپلنت اشاره کرد.

 ایمپلنت دیجیتال

یکی از انواع ایمپلنت دندان، ایمپلنت دیجیتال است که در آن از تجهیزات و ابزار های به روز و پیشرفته و نرم افزار های سه بعدی سازی استفاده می شود. در این شیوه عوارض و درد وخونریزی کمتری متوجه بیمار می شود و ایمپلنت با دقت بالایی انجام می گیرد.

 عمر ایمپلنت دیجیتال

طول عمر ایمپلنت دیجیتال مانند ایمپلنت دندان معمولی است. بنابراین اگراز آن به خوبی مراقبت شود می تواند دوام همیشگی داشته باشد.

عوارض ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت دیجیتال از لحاظ اساس کار مانند ایمپلنت دندان معمولی است. بنابراین در کنار مزایای زیادی که دارد به دلیل استفاده از به روز ترین متد ها و تجهیزات، معمولا گران تر از ایمپلنت معمولی است. هزینه بالای ایمپلنت دیجیتال شاید بزرگترین عیب آن باشد.

 تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی

همان طور که پیش تر گفتیم اساس کار ایمپلنت دیجیتالی با ایمپلنت دندان معمولی یکی است. در ایمپلنت دیجیتال از طریق نرم افزار های کامپیوتری سه بعدی ساز محل دقیق کاشت ایمپلنت تعیین می شود بنابراین حداقل برش، درد و خونریزی متوجه بیمار می شود. زمان انجام آن کمتر از ایمپلنت معمولی بوده و روند بهبودی نیز در آن سریع تر است زیرا نیازی به بخیه و کشیدن آن نیست. به دلیل دقت بالای این روش درصد موفقیت ایمپلنت بسیار بالا است.

اوردنچر

یکی از رایج‌ترین شکایاتی که از افراد استفاده کننده از دندان مصنوعی شنیده‌ایم این است که دندان مصنوعی آن ‌ها به راحتی در جای خود باقی نمی‌ماند. هنگامی که دندان مصنوعی فرد می لغزد، بر نحوه صحبت کردن، غذا خوردن و نگاه آنها به خود تأثیر می گذارد. اوردنچر یک راه حل عالی برای از بین بردن لغزش دندان های مصنوعی است.

مینی ایمپلنت

مینی ایمپلنت نوع خاصی از ایمپلنت دندان است که جایگزین دندان های از دست رفته می شود. مینی ایمپلنت در اندازه کامل و ساختاری دائمی جایگزین دندان ها می شود. همان طور که از نامش پیداست مینی ایمپلنت کوچکتر از ایمپلنت های دندان معمولی هستند ولی بخش بالای خط لثه در هر دو یکسان است. این ایمپلنت نیز ظاهر و عملکردی شبیه ایمپلنت معمولی دارد.

ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب است؟

همانطور که می دانید افراد بسیار زیادی دارای بی دندانی می باشند و از این بیماری رنج می برند به همین دلیل پاسخ به این سوال اهمیت ویژه ای دارد. در ابتدا باید پیشنهاد شود تا به دکتر متخصص مراجعه فرمائید تا جواب دقیقی به دست آورید.

در جواب به این سوال باید گفت اکثر بیماران می توانند از ایمپلنت دندان استفاده کنند یا با انجام درمان جانبی قادر به انجام آن باشند. پس بهتر است در ابتدا بررسی کنیم که چه کسانی نمی توانند از این درمان بهرمند شوند.

ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست

برخی بیماری ها یا برخی عادت ها می تواند باعث شود شما نتوانید از این درمان استفاده کنید. البته باید گفت با پیشرفت علم و دانش برای بسیاری از آنها راه حل هایی ایجاد شده است. به همین دلیل نیز در بالا به شما پیشنهاد شد تا یک جلسه مشاوره با پزشک متخصص داشته باشید. در ادامه به بررسی عواملی که مانع از ایمپلنت دندان می شوند می پردازیم:

محدودیت سنی در کودکان و نوجوانان

اولین موردی که می تواند باعث محدودیت این درمان شود سن است. انجام ایمپلنت دندان برای کودکان و نوجوانان مناسب نیست به همین دلیل نیز بر روی این دو گروه سنی این درمان انجام نمی گردد. البته از طرفی دیگر بعد از این دو گروه سنی، ایمپلنت دندان دارای محدودیت سنی نمی باشد و شما با هر سنی می توانید این درمان را انجام دهید.

تاثیر مصرف دخانیات و الکل در ایمپلنت

مصرف الکل و دخانیات به صورت کلی بر روی سلامتی شما تاثیر منفی می گذارد از طرفی نیز بر روی انعقاد خون تاثیر گذار است. پس با توجه به این مورد افرادی که از دخانیات و الکل استفاده می نمایند گزینه مناسبی برای انجام این درمان نمی باشند. البته شما می تواند چند هفته قبل از انجام این درمان مصرف آنها را قطع کنید و از این درمان بهرمند شوید.

ارتباط استخوان فک و ایمپلنت

بخشی از این درمان که پایه ایمپلنت یا فیکسچر نام دارد در روز جراحی ایمپلنت درون استخوان فک شما قرار می گیرد و پس از مدتی که با آن جوش خورد دیگر بخش ها بر روی آن قرارداده می شود. واضح است که اگر استخوان فک شما دارای تراکم یا حجم کافی نباشد شما نمی توانید از این درمان بهرمند شوید.

یکی از اصلی ترین دلایل کاهش حجم  و تراکم استخوان فک، بی دندانی طولانی مدت است. به عبارت ساده اگر شما دچار بی دندانی شوید و مدت زمان زیادی از این موضوع گذشته باشد استخوان فک شما به سرعت تحلیل می رود. البته باید گفت که در بعضی از موارد شما می توانید از درمان های جانبی متفاوتی استفاده نمائید تا تراکم و حجم استخوان شما افزایش یابد.

پوکی استخوان و ایمپلنت

همانطور که در قسمت بالا مشاهد کردید استخوان فک در این درمان یکی از نقش های اصلی را بر عهده دارد. اما افرادی که دارای پوکی استخوان هستند در بعضی از موارد می توانند از این درمان بهرمند شوند زیرا راه های زیادی برای انجام ایمپلنت دندان وجود دارد.

سرطان و ایمپلنت

پرتو درمانی یکی از راه هایی است که برای مقابله با سرطان استفاده می شود. این درمان می تواند احتمال شکست خوردن ایمپلنت دندان را بالا ببرد. ولی اگر شما در ناحیه هایی به جز دهان و استخوان فک از پرتو درمانی استفاده می کنید، می توانید از این درمان بهرمند شوید.

ایمپلنت در زمان بارداری

شما برای انجام ایمپلنت دندان نیاز به عکس برداری از دهان خود هستید. این عکس برداری در سه ماه اول بارداری امکان پذیر نیست. بعد از این سه ماه شما می توانید از ایمپلنت دندان استفاده نمائید ولی بهتر است تا پایان بارداری صبر کنید زیرا در این درمان از بی حسی استفاده می شود که ممکن است خطرناک باشد.

تاثیر دیابت در ایمپلنت

دیابت یکی از بیماری هایی می باشد که می تواند بر روی این درمان تاثیر مستقیم بگذارد اما تحت کنترل بودن آن نیز مهم است. انجام جراحی ایمپلنت، بر روی افراد دیابتی خطری ندارد اما می تواند باعث شکست درمان شود.

اگر شما دارای دیابت کنترل نشده هستید از این درمان استفاده نکنید. اما اگر دیابت شما تحت کنترل قرار گرفت می توانید با معاینه شدن توسط متخصص از این درمان استفاده نمائید ولی ممکن است مراحل بهبود شما نسبت به یک فرد عادی کمی متفاوت باشد.

بیماری قلبی و ایمپلنت

افراد زیادی دارای بیماری های قلبی هستند و برای درمان خود از دارو های متفاوتی استفاده می کنند. اگر شما از این دارو های برای درمان خود استفاده می کنید بهتر است به دندان پزشک خود اطلاع دهید. به یاد داشته باشید بیماری های قلبی نمی توانند مانعی برای انجام ایمپلنت دندان باشند.

ضعف سیستم ایمنی و ایمپلنت

ضعف سیستم ایمنی می تواند به صورت مستقیم بر روند ایمپلنت دندان تاثیر گذار باشد. در حقیقت باید گفت اگر شما دارای ضعف سیستم ایمنی هستید بهتر است از این درمان استفاده نکنید زیرا احتمال موفقیت آن بسیار پایین می باشد.

سلامت دهان و ایمپلنت

اگر شما دچار بیماری هایی در دهان خود هستید مانند عفونت های لثه و دندان بهتر است قبل از ایمپلنت دندان آنها را درمان کنید. زیرا این بیماری ها می توانند بر روی روند درمان ایمپلنت تاثیر گذار باشند و احتمال موفقیت آن را کاهش دهند.

بهترین نوع ایمپلنت در ایران

همانطور که شما می دانید در ایران افراد  بسیار زیادی دارای بی دندانی می باشند و نیاز به این درمان دارند. شرایط درمانی اقتصادی و بسیاری دیگر از موارد در این افراد یکسان نمی باشد به همین دلیل نیز نمی توان یک برند را به عنوان بهترین برند معرفی کرد. ممکن است بهترین نوع ایمپلنت برای هر فرد متفاوت باشد.

انواع برند ایمپلنت

همانطور که می دانید ایمپلنت دندان به علت مزایای بسیار زیادی که نسبت به درمان هایی مشابه دارد از محبوبیت بالایی برخوردار است. همین محبوبیت باعث شده تا برند های متفاوتی در کشورهای مختلف، مشغول به ساخت ایمپلنت های دندانی شوند. می توان در حالات بسیار کلی، برند های ایمپلنت سازی را به چند دسته تقسیم کرد که به شرح زیر است:

  • ایمپلنت های کره ای
  • ایمپلنت های اروپایی
  • ایمپلنت های سوئیسی
  • ایمپلنت های آمریکایی

انتخاب یک ایمپلنت برای درمان می توان بسیار دشوار باشد ولی این دسته بندی به شما کمک کند تا انتخاب ساده تری را داشته باشید. برند های ایمپلنت سازی هر کشور در حالت کلی دارای شباهت هایی هستند به همین دلیل نیز شما با دانستن آنها می توانید انتخاب دقیق تری را انجام دهید.

قیمت انواع ایمپلنت

شرایط اقتصادی بیماران یکسان نمی باشد به همین علت نیز این بخش دارای اهمیت بسیار زیادی است. در این بخش قصد داریم دسته بندی های بالا را از نظر قیمت با یک دیگر مقایسه کنیم تا شما  بهتر متوجه قیمت انواع ایمپلنت شوید. البته این نکته را نیز باید در نظر بگیرید که این مقایسه به صورت کلی می باشد و ممکن است در برخی از موارد صحیح نباشد.

ایمپلنت های کره ای در این مقایسه کم ترین قیمت را دارند و بعد از آنها ایمپلنت های اروپایی می باشند. اما از نظر قیمت ایمپلنت های آمریکایی و سوئیسی در دسته بندی ویژه ای قرار می گیرند که معمولا ایمپلنت های آمریکایی از ایمپلنت های سوئیسی قیمتی بالاتری دارند.

ایمپلنت های کره ای

کره یکی از کشور هایی است که دارای صنعت ایمپلنت سازی می باشد. در این کشور برند های متفاوتی مشغول به فعالیت هستند که هر کدام از آنها دارای خصوصیات مخصوص به خود می باشند. ولی در حالت کلی ایمپلنت کره ای بیشترین محبوبیت را در بازار ایران دارند.

مزایا و معایب ایمپلنت کره ای

هر برند ایمپلنت سازی دارای مزایا و معایب مخصوص به خود است که شما با دانستن آن می توانید انتخاب بهتری را داشته باشید. ایمپلنت های کره ای نیز از این قاعده مستثنا نیستند، به همین دلیل به بررسی مزایا و معایب آن می پردازیم.

مزایا ایمپلنت کره ای

مهم ترین مزیت ایمپلنت های کره ای که باعث شده آنها محبوبیت بسیار بالایی در ایران به دست بیاورند، قیمت است. قیمت ایمپلنت های کره ای بسیار مناسب است که بزرگترین مزیت این دسته می باشد. از طرفی نیز این محبوبیت باعث می شود تا تجهیزات مورد نیاز در این درمان، با ایمپلنت های کره ای همیشه در دسترس باشد. مزایای ایمپلنت کره ای به صورت خلاصه به شرح زیر است:

  • قیمت مناسب
  • وجود تجهیزات مورد نیاز
  • ارزش خرید مناسب

معایب ایمپلنت کره ای

همانطور که در بالا نیز اشاره شد برند های زیادی در کره مشغول به ساخت ایمپلنت های دندانی هستند که همه آنها دارای کیفیت یکسانی نمی باشند. در بین ایمپلنت های کره ای، برخی از آنها بی کیفیت می باشند به همین علت در انتخاب ایمپلنت های کره ای باید با دقت عمل کنید.

البته این مورد به معنی بی کیفیت بودن تمام برند های کره ای نیست. برخی از ایمپلنت های کره ای دارای کیفیت بسیار بالایی می باشند. به شما پیشنهاد می کنیم برای انتخاب برند های کره ای از فردی مطلع مشاوره دریافت کنید یا از برند های با تجربه و مشهور کره استفاده نمائید.

عمر ایمپلنت کره ای

همانطور که می دانید یکی از مزایای درمان ایمپلنت، طول عمر آن است. طول عمر ایمپلنت دندان بسیار بالا می باشد اما به موراد متفاوتی بستگی دارد. یکی از این موارد برند انتخابی شما می باشد.

اگر شما از برند های با کیفیت کره استفاده نمائید طول عمر مناسبی نیز در یافت می کنید. اما اکر شما از برند های بی کیفیت استفاده نمائید به طبع نیز طول عمر بالایی را نباید انتظار داشته باشید. به همین دلیل در ادامه با بررسی  ایمپلنت های با کیفیت کره همراه شما هستیم.

 انواع برند ایمپلنت کره ای

همانطور که در بالا نیز گفته شد ایمپلنت های کره ای دارای انواع متفاوتی می باشند. قصد داریم برخی از آنها را که دارای کیفیت و تجربه بالایی می باشند را به صورت خلاصه معرفی کنیم.

ایمپلنت بایوتم

یکی از ایمپلنت های کره ای که دارای کیفیت مناسبی است بایوتم می باشد. ایمپلنت بایوتم فعالیت خود را در سال 2006 آغاز کرده است و از مزایای آن می توان به گواهی CE اشاره کرد که این شرکت در سال 2009 آن را کسب کرده است. ایمپلنت بایوتم دارای سه نوع فیکسچر است که به شرح زیر می باشد:

  • AR
  • IR
  • BR
ایمپلنت مگاژن کره

ایمپلنت مگاژن را می توان یکی از با تجربه ترین ایمپلنت های کره ای نامید زیرا فعالیت خود را از سال 2002 آغاز کرده است. ایمپلنت مگاژن به علت کیفیت بالا خود توانسته است در این سال ها اعتماد بیماران را به خود جلب کند. همچنین این برند دارای تاییدیه های CE و FDA است. CE فیکسچرهای مگازن به شرح زیر می باشد:

  • Any Ridge
  • Palatal
  • Anyone
  • Mini
ایمپلنت اوستم کره

یکی دیگر از برند های با کیفیت کره اوستم می باشد. در حقیقت اسم صحیح این برند آستم است ولی اکثر افراد این برند را اوستم می شناسند. این شرکت فعالیت خود را با نام اوستم در سال 2006 آغاز کرده است و قبل از آن با نامی دیگر توانسته بود مجوزهای CE و FDA را کسب نماید. فیکسچرهای آستم به شرح زیر است:

  • ET
  • MS
  • TS
  • SS
ایمپلنت سون مدیکس

ایمپلنت سون مدیکس فعالیت خود را در سال 2006 آغاز کرده است اما در سال 2012 نام خود را به سون مدیکس تغییر داده و تا قبل از آن با نامی دیگر مشغول به فعالیت بوده. ایمپلنت سون مدیکس توانسته است در  2013 مجوز CE و در سال  2016 مجوز FDA را کسب کند.

ایمپلنت های اروپایی

ایمپلنت های اروپایی یکی دیگر از این دسته بندی ها می باشد که در بالا به آن اشاره کردیم. برند های متفاوتی در ایمپلنت های اروپایی قرار دارند که هر کدام از آنها دارای خصوصیات متفاوتی می باشند. اما به صورت کلی ایمپلنت های اروپایی دارای عملکرد مناسبی می باشند.

مزایا و معایب ایمپلنت های اروپایی

ایمپلنت های اروپایی به صورت کلی دارای عملکردی مناسب هستند و از آنها نمی توان ایراد خاصی را گرفت ولی دارای مزایای خاصی هستند. به همین علت شما با دانستن این مزایا می توانید نسبت به شرایط خود انتخاب مناسبی را داشته باشید.

مزایای ایمپلنت های اروپایی

اولین مزیت ایمپلنت های اروپایی کیفیت مناسب آنها می باشد. کیفیت مناسب می تواند مزیت های دیگر نیز به همراه داشته باشد به همین دلیل نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. دومین مزیت ایمپلنت های اروپایی ارزش خرید مناسب آنها است. مزایای ایمپلنت های اروپایی به صورت خلاصه به شرح زیر می باشد:

  • کیفیت مناسب
  • قیمت مناسب
  • ارزش خرید بالا

انواع ایمپلنت های اروپایی

کشور های اروپایی مختلفی در دنیا وجود دارد که برخی از آنها دارای صنعت ایمپلنت سازی می باشند. به همین دلیل نیز برند های متفاوتی در دسته ایمپلنت های اروپایی قرار می گیرند. در ادامه به معرفی برخی از ایمپلنت های اروپایی می پردازیم.

ایمپلنت بگو

ایمپلنت بگو در آلمان فعالیت می کند که یکی از کشورهای صنعتی بزرگ دنیا می باشد. ایمپلنت بگو در سال  1890 توسط دکتر ویلهلم هربست تاسیس شد. این شرکت دارای کیفیت بالایی است و تجربه مناسبی را در این صنعت دارد همچنین دارای مجوز CE می باشد. فیکسچرهای بگو به شرح زیر می باشد.:

  • Semados-S
  • Semados-SC/SCX
  • Semados-RS/RSX
  • Semados-RI
ایمپلنت Neoss

انگلستان یکی از کشور های اروپایی است که ایمپلنت Neoss نیز در این کشور قرار دارد. ایمپلنت Neoss در سال 2000 توسط پروفسور نیل مردیت و فردریک انگمن تاسیس شده است. هدف از تاسیس این برند ساده سازی این درمان بوده زیرا در قبل درمانی پیچیده به حساب می آمد. فیکسچرهای Neoss به شرح زیر است:

  • Edge
  • Straight
  • Tapered
  • Sinus
  • Wide
  • Narrow
ایمپلنت سوئدن مارتینا

ایمپلنت سوئدن مارتینا در ایتالیا قرار دارد و فعالیت خود را در سال 1972 آغاز کرد است. ایمپلنت سوئدن مارتینا دارای مجوزهای CE است و به صورت کاملا خصوصی اداره می شود. از ویژگی های این برند می توان به تنوع بالای فیکسچرها اشاره کرد که به شرح زیر می باشد:

  • Premium Kohno
  • Premium One
  • CSR
  • Premium TG
  • Global
  • Outlink
  • Shelta
  • Syra
  • Prama
ایمپلنت ICX

از دیگر ایمپلنت های اروپایی می توان به ICX اشاره کرد که متعلق به آلمان می باشد. ایمپلنت ICX با هدف تولید ایمپلنت دندان با کیفیت برای تمام اغشار جامعه در سال 2004 فعالیت خود را آغاز کرد. دلیل موفقیت ایمپلنت ICX نیز همین هدف بود زیرا با قیمت مناسب درمانی با کیفیت را ارئه می داد. فیکسچرهای ICX به شرح زیر است:

  • Premium
  • Active Master
  • Plus
  • Mini
ایمپلنت IDI

ایمپلنت IDI یکی از برند های اروپایی است که در سال 1987 فعالیت خود را در فرانسه آغاز کرده است. ایمپلنت IDI یکی از برندهای با کیفیت است که دارای مجوز های FDA و CE می باشد. انواع فیکسچرهای IDI به شرح زیر می باشد:

  • ID BIO
  • ID MAX
  • ID CAM ST
  • ID ALL
  • ID SLIM
  • ID3

ایمپلنت های سوئیسی

ایمپلنت های سوئیسی یکی از محبوب ترین برند ها در دنیا می باشند زیرا دارای کیفیت بسیار بالایی هستند. این مورد تا جایی ادامه دارد که لقب برترین ایمپلنت دنیا متعلق به یکی از برندهای سوئیسی است. ایمپلنت های سوئیسی می تواند با کیفیت خود تجربه بهتری از این درمان را به شما ارائه بدهند.

مزایا و معایب ایمپلنت های سوئیسی

همانطور که گفته شد هر برند دارای مزایا و معایب مخصوص به خود می باشد اما در این قسمت قصد داریم برندهای سوئیسی را به صورت بسیار کلی بررسی کنیم تا شما نسبت به شرایط خود بتوانید تصمیم بهتری را داشته باشید.

مزایای ایمپلنت های سوئیسی

کیفیت محصولاتی که در این درمان مورد استفاده قرار می گیرد بسیار مهم است زیرا می تواند بر روی روند درمان تاثیر مستقیمی داشته باشد از طرفی نیز می تواند بر روی سلامتی شما تاثیر بگذارد. کیفیت ایمپلنت ها سوئیسی همانطور که گفته شد بسیار بالا است از طرفی همین کیفیت باعث می شود تا شانس موفقیت این درمان افزایش یابد. مزایای ایمپلنت های سوئیسی به صورت خلاصه به شرح زیر می باشد:

  • کیفیت بالا
  • شانس بالای موفقیت درمان
  • ایجاد تجربه بهتر از این درمان

معایب ایمپلنت های سوئیسی

ایمپلنت های سوئیسی دارای معایب خاص و زیادی نمی باشند ولی یکی از مواردی که می توان به اشاره کرد قیمت است. قیمت ایمپلنت های سوئیسی در دسته ویژه ای قرار دارد اما این نکته را باید در نظرگرفت که کیفیت آن نیز بسیار بالا است.

انواع ایمپلنت سوئیسی

در کشور سوئیس برند های متفاوتی مشغول به فعالیت می باشند که برخی از آنها در این صنعت بسیار با تجربه هستند. در این قسمت قصد داریم برخی از این برند ها را به صورت خلاصه معرفی کنیم تا با آنها اشنا شوید.

ایمپلنت اشترومن

ایمپلنت اشترومن یکی از با تجربه ترین برند های ایمپلنت سازی دنیا می باشد زیرا فعالیت خود را در سال 1954 آغاز کرده است. بهترین ایمپلنت دنیا لقب ایمپلنت اشترومن می باشد زیرا دارای محصولات بسیار با کیفیت است. این شرکت دارای زیر مجموعه های زیادی است که در همین صنعت مشغول به فعالیت می باشند. ایمپلنت اشترومن دارای مجوز های CE و FDA است. انواع فیکسچرهای اشترومن به شرح زیر می باشد:

  • Straumann BLX
  • Roxolid SLA
  • Roxolid slactive
  • Titanium SLA
ایمپلنت نئودنت

ایمپلنت نئودنت فعالیت خود را در این حوضه از سال 1993 آغاز کرده است. این برند دارای اصالت برزیلی می باشد اما به دلیل فعالیت با کیفیت خود در سال 2012 توسط اشترومن خریدارای شد به همین دلیل نیز به ایمپلنت سوئیسی برزیلی معروف می باشد. ایمپلنت نئودنت دارای کیفیت بسیار بالایی است. انواع فیکسچرهای نئودنت به شرح زیر است:

  • Grand Morse
  • Cone Morse
  • Zygoma GM
ایمپلنت SIC

ایمپلنت SIC از دیگر برند های ایمپلنت سازی سوئیس می باشد که به نسبت دو برند دیگر که در بالا معرفی کردیم تازه کار می باشد. ایمپلنت اس ای سی فعالیت خود را در سال 2003 آغاز کرده است همچنین یکی از مهم ترین اتفاق ها در تاریخ این شرکت خریدارای سیستم ایمپلنتی به نام P-I Brånemark می باشد. انواع فیکسچر های SIC به شرح زیر است:

  • SICace
  • sic max
  • SICvantage max
  • SICtapered
  • SICwhite

ایمپلنت های آمریکایی

کشور آمریکا همانطور که می دانید دارای صنعت بسیار پیشرفته ی می باشد همچنین دارای تکنولوژی های روز دنیا است. این دو مورد باعث می شود کیفیت ایمپلنت های آمریکایی بسیار بالا باشد. با ما همراه باشید تا انواع ایمپلنت های آمریکایی را مورد بررسی قرار دهیم.

مزایا و معایب ایمپلنت های آمریکایی

همانطور که در بالا نیز مشاهده کردید هر دسته دارای مزایا و معایب مخصوص به خود است. این مزایا و معایب بسیار مهم می باشد زیرا می تواند در انتخاب شما بسیار تاثیر گذار باشد. در این قسمت به بررسی مزایا و معایب ایمپلنت های آمریکایی می پردازیم.

مزایای ایمپلنت های آمریکایی

در ساخت ایمپلنت های آمریکایی از تکنولوژی های روز دنیا استفاده می شود که باعث بالا رفتن، درصد موفقیت درمان می شود. از طرفی کیفیت ایمپلنت های آمریکایی نیز بسیار بالا  می رود. تمام این موارد می تواند باعث ایجاد آرامش و تجربه بهتر در بیماران شود. مزایای ایمپلنت های آمریکایی به شرح زیر است:

  • استفاده از تکنولوژی های روز
  • درصد موفقیت بالای درمان
  • کیفیت بالا
معایب ایمپلنت های آمریکایی

قیمت ایمپلنت های آمریکایی در ایران به موارد متفاوتی بستگی دارد مانند تغییر قیمت ارز، ولی در حالت کلی به علت استفاده از تکنولوژی های بسیار پیشرفته در ساخت ایمپلنت های آمریکایی، آنها دارای قیمت بالایی هستند. قیمت بالای ایمپلنت های آمریکایی را می توان تنها عیب آنها دانست.

انواع ایمپلنت آمریکایی

به علت صنعت پیشرفته آمریکا، برند های متفاوتی در این کشور مشغول به ساخت ایمپلنت های دندانی هستند. در این قسمت قصد داریم برخی از این برند ها را مورد بررسی قرار دهیم تا شما با آنها آشنایی بیشتری داشته باشید.

ایمپلنت زیمر

یکی از برندهای آمریکایی معروف ایمپلنت زیمر می باشد که فعالیت خود را در سال1927 آغاز کرده است. ایمپلنت زیمر دارای ابتکار بسیار زیادی، در طراحی و تولید ای ایمپلنت های دندانی است به همین علت نیز دارای محصولات بسیار با کیفیتی می باشد. همچنین ایمپلنت زیمر لقب گران ترین ایمپلنت دنیا را دارا می باشد. انواع فیکسچر های زیمر به شرح زیر است:

  • OSSEOTITE
  • Tapered Screw-vent
  • T3
  • Eztetic
ایمپلنت اینترالاک

ایمپلنت اینترالاک در سال 1965 فعالیت خود را آغاز کرده است و دارای تجربه مناسبی می باشد. ایمپلنت اینترالاک همانند زیمر در ساخت محصولات خود از تکنولوژی های روز دنیا استفاده می کند. این شرکت دارای مجوزهای CE و FDA می باشد. انواع فیکسچر اینترالاک به شرح زیر است:

  • Fusion
  • MILO
  • MLD
ایمپلنت BICON

ایمپلنت بایکان از سال 1968 تحقیق بر روی ایمپلنت های دندانی را آغاز کرد. سر انجام توانست در سال 1982 اولین ایمپلنت دندان خود را تولید کند که این موضوع نشان دهنده تجربه بالای این شرکت می باشد. ایمپلنت بایکان دارای مجوزهای CE و FDA است. انواع فیکسچر های BICON به شرح زیر می باشد:

Short Implant

Max

Narrow

ایمپلنت Biohorizons

ایمپلنت Biohorizons بر اساس یک تحقیق در دانشگاه آلاباما در سال 1994 تاسیس شده است. این برند یکی دیگر از برند های با کیفیت آمریکایی می باشد که شما می توانید از آن استفاده نمائید. انواع فیکسچرهای بایو هور ایزن به شرح زیر است:

  • Tapered
  • legacy

 ایمپلنت ایرانی

ایمپلنت دندان ایرانی نیز تولید می شود اما از نظر سازگاری با شرایط فیزیکی بیمار و کیفیت در تولید آن باید دقت بیشتری وجود داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرات کابران

  1. حانیه گفت:

    سلام ببخشید آیا بد از کاشت ایمپلنت باز محدودیتی برای خوردن غذاها وجود دارد؟

  2. رستمی گفت:

    میخواستم بدونم که برند ایمپلنت دندان توی طول عمر ایمپلنت تاثیر دارد؟ اگه داره چقدر توی طول عمر ایمپلنت تاثیر میذاره

  3. حسین گفت:

    سلام میشه بفرمایید عمر مفید ایمپلنت دندان به طور متوسط چقدره و اگه ازش خوب نگه داری کنیم تا چقدر میتونه عمر کنه

  4. امیر علی گفت:

    سلام آیا تمام کسانی که ایمپلنت انجام می دهند به پیوند استخوان نیاز دارن یا خیر ؟ در چه شرایطی از پیوند استخوان استفاده می کنند

  5. حامد گفت:

    سلام من تقریبا همه ی دندان های یک فکمو از دست دادم اگه بخوام کل فکمو ایمپلنت کنم به چند ایمپلنت نیاز است؟

  6. نازنین گفت:

    ایا ایمپلنت دندان برای همه پنج شیش ماه زمان می بره ؟ راهی هست که سریع تر ولی مطمعن بشه ایمپلنت انجام داد؟

مقالات پربازدید

قیمت ایمپلنت دندان چقدر است ؟

به طور کلی قیمت ایمپلنت دندان در تهران سال 1401 به صورت حدودی 6,000,000 الی 20,000,000 میلیون تومان به ازای هر واحد وابسته به شرایط ، نوع و برند متغیر می باشد.

ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت دندان بهترین درمان برای جایگزین کردن دندان از دست رفته استفاده می شود. این درمان دارای بالاترین طول عمر ، استحکام و بیشترین شباهت به دندان طبیعی می باشد. در ایمپلنت دندان پایه از جنس تیتانیوم در درون استخوان فک قرار میگیرد و نقشی شبیه به ریشه دندان را دارا می باشد.

قیمت کامپوزیت دندان چقدر است ؟

قیمت کامپوزیت دندان به ازای هر واحد در حدود 500.000 هزار تومان الی 3.000.000 میلیون تومان می باشد که این هزینه وابسته به برند ، کیفیت و تخصص پزشک متفاوت می باشد.

کامپوزیت دندان چیست ؟

کامپوزیت دندان یک درمان ترمیمی و زیبایی است که برای پر کردن دندان و یا برای تغییر فرم و رنگ دندان استفاده می شود.

قیمت لمینت دندان چقدر است ؟

قیمت لمینت دندان در تهران بستگی به نوع متریال مصرفی، محلی که در آن لمینت دندان انجام می دهید و نیز تعداد لمینت مورد نیاز، از 1.000.000 تا 10.000.000 متغیر میباشد.

لمینت دندان چیست ؟

لمینت دندان پوسته نازک و سفارشی است که دندانپزشکان برای بهبود ظاهر در جلوی دندان ها قرار می دهند. ونیرها می توانند دندان های لکه دار، بریده شده و ناهموار را پنهان کنند.

تماس فوری