چه کسانی می توانند و نمی توانند ایمپلنت کنند؟ (+ محدودیت ها)

چه کسانی می توانند و نمی توانند ایمپلنت کنند ؟

ایمپلنت دندان امروزه محبوبترین روش برای جایگزینی دندان از دست رفته است و علت این محبوبیت این است که در کنار طول عمر و استحکام بالا، در بیش از 95% درصد افراد موفق است اما همچنان ممکن است ایمپلنت در برخی افراد موفق نباشد.

اگر می خواهید بدانید که چه کسانی نمی توانند ایمپلنت کنند ؟ چه کسانی می توانند ایمپلنت کنند ؟ محدودیت های ایمپلنت چیست ؟  با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

چه کسانی می توانند ایمپلنت کنند ؟

در پاسخ به این سوال باید گفت ایمپلنت دندان تقریبا در بیش از 97% درصد افراد قابل انجام است و می تواند از بی دندانی یک دندان الی تمام دندان های دهان را درمان کند مگر فرد دارای بیماری زمینه ای خاصی باشد.

  1. افرادی که دندان از دست رفته دارند.
  2. افرادی که از معایب دندان مصنوعی و بریج دندان خسته شده اند.
  3. افرادی که به دنبال یک درمان دائمی هستند.
  4. افرادی استحکام، زیبایی طبیعی لبخندشان برایشان مهم است.

ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست ؟

تشخیص این موضوع که شما امکان انجام ایمپلنت دندان را ندارید، مستقیما به تشخیص پزشک دارد که بررسی آزمایشات، عکس های مخصوص و معاینه انجام می شود. برخی افراد که بالاترین ریسک در کاشت ایمپلنت را دارند و چه کسانی نمی توانند ایمپلنت کنند ؟ :

  1. دیابت کنترل نشده
  2. افراد زیر 18 سال
  3. بیماری لثه غیر قابل کنترل
  4. زنان باردار
  5. افرادی که بیماری خود ایمنی و یا ضعف سیستم ایمنی دارند
  6. پرتو درمانی
  7. پوکی استخوان
ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست ؟

افرادی دارای دیابت کنتر نشده هستند، ریسک انجام ایمپلنت در آنها بسیار بالا است زیرا در صورت بروز عفونت، هم ایمپلنت ها آنها شکست می خورد و زخم آنها با سرعت بسیار کمی بهبود پیدا می کنند.

اگر فرد دارای دیابت کنترل شده باشد، می توان تحت نظر و شرایط خاص، درمان را برای آنها انجام داد.

معمولاً کاشت ایمپلنت برای افراد زیر 18 سال انجام نمی شود و علت آن این موضوع است که استخوان فک آن ها هنوز به طور کامل رشد نکرده است.

حتما اگر می خواهید ایمپلنت دندان انجام دهید، باید قبل از آنها مشکلات لثه خود را حل یا کنترل کنید و سپس درمان ایمپلنت را آغاز کنید.

ایمپلنت دندان در بارداری معمولا به علت استرس، ریسک و خطراتی که می تواند برای جنین ایجاد کند، بعد از زایمان پیشنهاد می شود اما در شرایط بسیار ضروری تحت نظر پزشک می توان انجام داد.

همانطور که می دانید مهم ترین دشمن ایمپلنت دندان، عفونت است و در صورتی که سیستم ایمنی نتواند آن را کنترل کند، درمان شکست می خورد و به همین دلیل داشتن یک سیستم ایمنی مناسب در ایمپلنت موضوع بسیار مهمی است.

در زمان پرتو درمانی امکان انجام ایمپلنت دندان وجود ندارد.

پایه های ایمپلنت در درون استخوان قرار می گیرند و به آن جوش می خورند. بنابراین ایمپلنت های دندانی به استخوان سالم نیاز دارند و در صورتی این فرآیند به خوبی انجام نشود، کاشت ایمپلنت با مشکل مواجه می شود. این افراد باید قبل از انجام با پزشکان مشورت کنند.

افرادی که می توانند ایمپلنت دندان انجام دهند اما خطراتی وجود خواهد داشت !

در برخی از افراد انجام کاشت ایمپلنت دندان در شرایط خاص و کنترل شده وجود دارد اما ریسک خطر در آنها بالاتر می باشد و حتما باید به دستور العمل های پزشک، توجه کنند.

سیگار و دخانیات، ریسک شکست درمان و عفونت ایمپلنت را تا حد زیادی افزایش می دهد. افرادی که مصرف سیگار و دخانیات دارند باید حداقل یک هفته بعد از جراحی سیگار نکشند و پیشنهاد می شود که برای قرار دادن ریسک در پایین ترین حالت، تا دو ماه سیگار نکشند.

در افرادی که دارای دیابت کنترل شده هستند، زیر نظر متخصص ایمپلنت و دیابت امکان کاشت وجود دارد اما باید حتما در این پروسه زمانی دستورالعمل هر دو دکتر را رعایت کنند و همچین رعایت مراقبت های بعد از جراحی در این افراد حساس تر می باشد.

همانطور که می دانید، پایه ایمپلنت در درون استخوان قرار می گیرد و به آن جوش می خورد. پس در نتیجه ایمپلنت به استخوان سالم نیاز دارد و در صورتی استخوان ناحیه بی دندانی تحلیل رفته باشد، ابتدا باید این مشکل حل شود و سپس کاشت انجام شود.

معمولاً در این شرایط پزشک از درمان پیوند استخوان استفاده می کند که در این شرایط ریسک کاشت ایمپلنت تا حدی افزایش پیدا می کند.

ایمپلنت در دوره نقاهت، به استخوان جوش می خورد اما در صورتی که عفونت به وجود بیاید، می تواند این پروسه را با اختلال مواجه کند. رعایت بهداشت دهان و دندان می تواند تا حد زیادی از این عفونت جلوگیری کند.

برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرات کابران

مقالات پربازدید

قیمت ایمپلنت دندان چقدر است ؟

به طور کلی قیمت ایمپلنت دندان در تهران سال 1401 به صورت حدودی 6,000,000 الی 20,000,000 میلیون تومان به ازای هر واحد وابسته به شرایط ، نوع و برند متغیر می باشد.

ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت دندان بهترین درمان برای جایگزین کردن دندان از دست رفته استفاده می شود. این درمان دارای بالاترین طول عمر ، استحکام و بیشترین شباهت به دندان طبیعی می باشد. در ایمپلنت دندان پایه از جنس تیتانیوم در درون استخوان فک قرار میگیرد و نقشی شبیه به ریشه دندان را دارا می باشد.

قیمت کامپوزیت دندان چقدر است ؟

قیمت کامپوزیت دندان به ازای هر واحد در حدود 500.000 هزار تومان الی 3.000.000 میلیون تومان می باشد که این هزینه وابسته به برند ، کیفیت و تخصص پزشک متفاوت می باشد.

کامپوزیت دندان چیست ؟

کامپوزیت دندان یک درمان ترمیمی و زیبایی است که برای پر کردن دندان و یا برای تغییر فرم و رنگ دندان استفاده می شود.

قیمت لمینت دندان چقدر است ؟

قیمت لمینت دندان در تهران بستگی به نوع متریال مصرفی، محلی که در آن لمینت دندان انجام می دهید و نیز تعداد لمینت مورد نیاز، از 1.000.000 تا 10.000.000 متغیر میباشد.

لمینت دندان چیست ؟

لمینت دندان پوسته نازک و سفارشی است که دندانپزشکان برای بهبود ظاهر در جلوی دندان ها قرار می دهند. ونیرها می توانند دندان های لکه دار، بریده شده و ناهموار را پنهان کنند.

تماس فوری