ایمپلنت دیو یکی از ایمپلنتهای ساخت کشور کره است که به سبب کیفیت بالا، موفق شده طرفداران زیادی را به خود جذب کند.
تاریخچه ایمپلنت دیو
در سال 1988 ایمپلنت دیو ( dio ) در کشور کره جنوبی تاسیس گردید و جزو تولیدات این کشور است که امروزه نمایندگان فعال ایمپلنتهای دیو در 60 کشور جهان حضور دارند و دارای مجوز ce و fda است که دفتر مرکزی آن در بوسان قرار دارد.
در حقیقت شرکت DSI از زیرمجموعههایی تشکیل شده که یکی از آنها ایمپلنت برند دیو میباشد. کشور کره جنوبی یکی از کشورهای فعال در زمینه تولید ایمپلنتهای دندانی است.
طبق آخرین طراحیها اشکال مختلف انواع ایمپلنتهای دیو، شانزده نوع از این ایمپلنت را در سطح استخوان و بافت تولید میکنند. برند دیو از لحاظ سهم بازار، نخستین تولیدکننده محسوب میشود. در حقیقیت دومین سازنده بزرگ و معروف ایمپلنتهای دندانی ایمپلنت دیو است.
داشتن بیش از سی سال سابقه در بازار ایمپلنتهای دندانی و به کارگیری تکنولوژی خاص در طراحی این ایمپلنتها از ویژگیهای بهترین ایمپلنت دیو میباشد. این ایمپلنت در کشور تولیدکننده آن و حتی در سطح جهانی شناخته شده است و دلیل آن نیز تکنولوژی فوقالعاده و داشتن جنس مرغوب این ایمپلنت میباشد.
ورود ایمپلنت دیو باکیفیت به بازار سوئیس در سال 2009 اتفاق افتاد. خصوصیات ایمپلنت دیو باعث متمایز شدن آن با سایر ایمپلنتها شده است. تولید ایمپلنت با سر توپی که بهندرت اتفاق میافتد توسط برند دیو انجام میشود. کم شدن هزینه ساخت ایمپلنت از طریق برند دیو اتفاق افتاده است.
چرا که بعد از کاشت پایه ایمپلنت توپی، پزشک میتواند فورا روکش غیردائمی را روی آن گذاشته و احتیاجی ندارد که در یک جلسه جداگانه پیچ کردن اباتمنت را انجام دهد. سیستم ایمپلنت در سطح استخوان یا submerge و سیستم ایمپلنت در سطح بافت لثه از شناختهشدهترین ایمپلنتهای برند دیو هستند.
معرفی ایمپلنت دیو
ایمپلنت دیو بهعنوان یک ایمپلنت کرهای به سبب کیفیت بالا با محصولات مشابه اروپایی قابل مقایسه میباشد. این ایمپلنت که جزو پنج برند معتبر کره است با توجه به جنس خوبی که دارد از قیمت مناسبی نیز برخوردار است.
نمایندگی این برند در کشور ایران با خدمات پس از فروش برای متقاضیان موجود میباشد. برند دیو علاوه بر ساخت ایمپلنت، سایر محصولات دندانپزشکی را نیز تولید میکند. سیستم Dio navi توسط ایمپلنت دیو که یک برند فعال در زمینه دندانپزشکی دیجیتال میباشد ایجاد شده است.
بیشتر بخوانید » کاتالوگ ایمپلنت dio
برخورداری از مجوزههای FDA و CE جزو ویژگیهای ایمپلنت دیو است. از آنجا که دسترسی به قطعات این نوع ایمپلنت بهراحتی امکانپذیر میباشد کاشت ایمپلنت دیو بهصورت گسترده در کلینیکها و مطبهای دندانپزشکی ایران انجام میگیرد.
در آخرین فناوری به کار رفته در جراحی ایمپلنتها توسط گاید، شبیهسازی سه بعدی در کامپیوتر که به شکل رقمی میباشد اتفاق میافتد.
در این سیستم به دلیل طراحی خوبی که دارد درد کم و حداقل نیاز به برش بافت لثه امکانپذیر است. این سیستم مدرن که بسیار دقیق بوده و ایمنی زیادی دارد یک روش با راهنمایی کامپیوتری برای جراحی ایمپلنت میباشد. در این روش نیازی به تهیه قالب از دهان بیمار نبوده و بهراحتی بخش پروتز ایمپلنت را میتوان انجام داد.
زیست سازگاری بالا در فلزهایی همچون تیتانیوم سبب شده تا در ساخت ایمپلنت دیو از آن استفاده شود. فلز تیتانیوم که به دلیل ویژگی نامبرده از آن بهوفور در ساخت ایمپلنتهای دندانی استفاده میکنند از گرید یک تا پنج موجود است.
به تعدادی که ایمپلنت آبدیده باشد میتوان درجه گرید آنرا تعیین کرد. تیتانیوم ناب که همان گرید یک میباشد یکبار آبدیده است. استفاده از تیتانیوم خالص سبب مستحکم شدن بسیار زیاد ایمپلنت میشود که مقاومت فوقالعادهای نیز دارد.
تیتانیوم گرید 4 به کار رفته در ایمپلنت دیو سبب سازگاری بالای آن با بافت لثه میشود و پیوند آن با استخوان فک بهراحتی صورت میگیرد.
فیکسچر ایمپلنت دیو
فیکسچرهای متفاوتی در ساخت برندهای مختلف ایمپلنت به کار میروند. هر کدام از آنها که بهتر با استخوان فک جوش بخورند سبب بالا رفتن درصد موفقیت درمان میشوند. سطح فیکسچرها در میزان جوش خوردن استخوان با فیکسچر تاثیرگذار هستند.
بیشترین فناوری و خلاقیت در ساخت سطح فیکسچرها توسط شرکتهای ایمپلنتسازی صورت میگیرد که نقش مهمی در موفقیت کاشت ایمپلنت دارند. فیکسچر ایمپلنت در دو دسته Bone level و Tissue level قرار میگیرد.
درباره ایمپلنت دیو و انواع فیکسچرهایی که در ساخت این ایمپلنت به کار رفته میتوان گفت سه نوع فیکسچر یا پایه ایمپلنت توسط شرکت دیو تولید شده است. یکی از فیکسچرهای جدید دیو، UF بوده که مفهوم فیکسچر منحصر بهفرد را میرساند.
این فیکسچر در سه سیستم extra wide، standard و narrowam عرضه میشود که از نوع استاندارد آن بیشتر استفاده میکنند. بیشتر پزشکان تازهکار و عمومی میتوانند برای راحتی کار خود از دو سیستم دیگر بهرهمند شوند.
به طور کلی سیستم UF از طراحی پلتفرم سوئیچینگ برخوردار است. قسمت اپکس آن به شکل دایره مانند بوده و مانع آسیب به بافت نرم میشود. برخی ویژگیهای خاص در طراحی این فیکسچر به چشم میخورد. بارگذاری با کمترین مقاومت از جمله ویژگیهای این نوع فیکسچر است.
بالا رفتن پایداری و ثبات اولیه و جایگذاری آسانتر به سبب طراحی ترکیبی این نوع فیکسچر میباشد. فیکسچرهای Portem دیو و فیکسچرهای FTN از انواع دیگر فیکسچرهای دیو هستند.
مزایای ایمپلنت دیو
فواید ایمپلنت دیو بسیار زیاد است که سبب شده تا این ایمپلنت طرفداران زیادی داشته باشد. مقاومت بالا باعث طول عمر زیاد این ایمپلنت بعد از کاشت شده است. به سبب طراحی خاص پیچهای ایمپلنت دیو امکان کاشت راحتتر در استخوان فک فراهم شده است. این نوع ایمپلنت با بافت لثه، دهان و دندان سازگاری زیادی دارد. سیستم دیجیتالی Dio navi کاشت بهتر و راحتتر این ایمپلنت را فراهم نموده است.
خدمات پس از فروش و نمایندگیهای ایمپلنت دیو بهآسانی در کشور ایران قابلدسترس میباشد. بالا رفتن سطح تماس بین استخوانها و ایمپلنتها و ایمن کردن استخوانها و ایمپلنتها به سبب تکنولوژی سطح ایمپلنت دیو اتفاق افتاده است.
ویژگیهای گفته شده مزیتهایی مانند ثبات اولیه بالا، بهبود پیوستگی با بافت نرم، به حداقل رساندن زمان جذب استخوان اطراف ایمپلنت و کاهش پاسخ التهابی به استخوانهای اطراف را به دنبال دارد. دسترسی به قطعات موردنیاز این نوع ایمپلنت بهراحتی امکانپذیر است.
در واقع یک سطح ناهموار به دلیل تولید ایمپلنتهای دیو به شیوه Hybrid SLA بهوجود میآید. کیتهای جراحی ایمپلنت برند دیو باعث سهولت استفاده از این ایمپلنت شده است. میتوان بر اساس نیاز بیمار از هر کدام از کیتهای جراحی و ایمپلنت با قطر مناسب استفاده کرد.
قیمت مقرون بهصرفه و جنس خوب و کم شدن نیاز به تراش استخوان در پروسه کاشت ایمپلنت دیو از مزیتهای دیگر آن است.
معایب ایمپلنت دیو
با وجود تمام فوایدی که برای ایمپلنت دیو وجود دارد ممکن است انجام ایمپلنت دیو با مشکلاتی همراه باشد. اگر بخواهیم کاشت ایمپلنتهای دیو با موفقیت صورت گیرد عوامل زیادی در آن موثر هستند.
باید بیمار از لحاظ دهان و لثه در سلامت کامل بوده و عاری از هر گونه بیماری باشد. تکنیک کاشت باید به گونهای بوده که ایمپلنت با موفقیت به نتیجه مطلوب برسد. برای اینکه کاشت ایمپلنت دیو به خوبی انجام شود باید یک دندانپزشک باتجربه و ماهر کار جراحی ایمپلنت را اجرا کند.
به طور کلی در صورتی که زمینه مساعد برای کاشت ایمپلنت مهیا باشد میتوان انجام موفقیتآمیز آنرا تضمین کرد و در غیر اینصورت ممکن است کاشت آن با شکست مواجه شود. با انجام فرآیند کاشت ایمپلنت دیو توسط پزشک حاذق و وجود شرایط مطلوب، احتمال موفقیت این ایمپلنت بالا میرود.
هزینه کاشت ایمپلنت دندان بهطور کلی بالاست و هزینه کاشت ایمپلنتهای دیو به عوامل گوناگونی بستگی دارد و ممکن است این هزینه از یک شخص به شخص دیگر متفاوت باشد.
گاهی برای انجام ایمپلنت دیو نیاز به پیوند استخوان یا لیفت سینوس است که باعث افزایش هزینه کاشت میشود ممکن است فرد توان پرداخت هزینه اضافه جهت کاشت را نداشته باشد. به طور کلی مجموعهای از فاکتورها در میزان هزینه ایمپلنت موثر هستند و شما نمیتوانید هزینه ثابتی برای آن در نظر بگیرید که این موضوع ممکن است چالش برانگیز باشد. ممکن است پس از انجام ایمپلنت دیو عوارضی مانند عفونت لثه به وجود آید که باید با پزشک مشورت کنید.
نظرات کابران