هزینه بریج دندان 1403 | بریج دندان بهتر است یا ایمپلنت

 

بریج دندان چیست ؟

 

هزینه بریج دندان که یکی از روش های کاشت دندان است بر اساس عوامل مختلفی تعیین می شود. بریج دندان به معنای پر کردن فضای خالی دندان از دست رفته می باشد. به این منظور از دو دندان کناری فضای خالی بهره می بریم تا روکش یا دندان مصنوعی جدید را با تکیه به آنها در جای خالی محکم کنیم. اصولا برای بریج دندان جلو از بریج های سرامیکی استفاده می کنند تا زیبایی بیشتری داشته باشد.

عموماً برای استفاده از بریج دندان، دندان های مجاور نیاز به تراشیدن دارند تا بستر مناسبی برای حمایت از بریج دندان به وجود آورند. البته روش هایی نیز وجود دارند که بریج دندان بدون تراش را شامل می شوند که در ادامه در مورد آنها نیز صحبت خواهیم کرد.

معمولا سوالاتی همچون بریج دندان یعنی چه؟ بریج دندان چگونه انجام میشود؟ هزینه بریج دندان چقدر است؟ در ذهن شما عزیزان وجود دارد که در ادامه تمامی این سوالات را پاسخ می دهیم.

ممکن است دندان های شما بر اثر عواملی از دست رفته باشد و نیاز باشد جای خالی آن ها را پر کنید. همان طور که میدانید در صورتی که جای خالی دندان یا دندان های از دست رفته را پر نکنید ممکن است با کج شدن و بهم ریختگی دیگر دندان ها روبرو شوید.

البته با از دست دادن دندان یا دندان هایتان ممکن است به بیماری های گفتار و تکلم، بیماری های گوارشی و غذا خوردن و دیگر بیماری های ساختاری مبتلا شوید. در صورتی که شما هم دندان خود را از دست دادید بهتر است در اسرع وقت به دنبال راهی برای پر کردن جای خالی آن باشید.

در واقع بریج دندان یکی از روش های ترمیمی دندان است که برای بازگرداندن ظاهر و زیبایی دندان و چهره از آن استفاده می شود. منظور از بریج دندان همان پل دندانی است که می تواند شکاف ایجاد شده بین دندان ها را تا جای ممکن پر کند.

 

قیمت بریج

 

قیمت بریج دندان 1403

هزینه بریج دندان نسبت به روش های دیگر کاشت دندان بسیار مناسب تر است. قیمت بریج دندان به عواملی همچون نوع بریج دندان و پزشک متخصص که کار بریج دندان را انجام میدهد، بستگی دارد.

همچنین قیمت بریج دندان به جنس بریج دندان و مارک آن نیز بستگی دارد. بریج دندان قیمت و انواع بسیاری دارد که همگی به نحوی در قیمت بریج دندان تاثیرگزار هستند. بریج دندان ها هرکدام کیفیت و استحکام متفاوتی دارند که در طول عمر و موفقیت بریج دندان بسیار تاثیرگزار هستند. 

قیمت بریج دندان در  سال 1403 از هر واحد حدودا 2 میلیون تا 10 میلیون تومان می باشد که بهتر است حتما برای تعیین قیمت نهایی از ویزیت رایگان و مشاوره پزشک متخصص استفاده نمائید.

قیمت نهایی بریج دندان بر اساس مواردی که در بالا ذکر کردیم تعیین می شود که بهتر است حتما قبل از اقدام، از خدمات مشاوره رایگان کلینیک دندانپزشکی روشا استفاده نمائید تا پس از معاینه پزشک متخصص از شرایط کامل و قیمت نهایی بریج دندان خود آگاه شوید.

 

 

بریج دندان چیست

بریج دندان چگونه انجام می شود؟

بریج دندان روشی نوین برای پر کردن جای خالی دندان ها است. بریج دندان به معنای یک پلی است که باید از دندان های مجاور جای خالی دندان از دست رفته کمک کند تا مشکلات ظاهری و باطنی نداشتن دندان را به شدت کاهش داده و حذف نماید. نداشتن دندان  می تواند بر طرح لبخند و جذابیت چهره تاثیر منفی بسیار بالایی بگذارد که بهتر است در اسرع وقت با بهترین روند ممکن آن را ترمیم نمود.

 

1 مرحله اول برای انجام بریج دندان

پس از آن که متخصص دندان پزشکی روش بریج دندان را برای بیمار تجویز کرد باید در جلسه اول دو دندانی که اطراف ناحیه خالی وجود دارد آماده سازی شوند. آماده کردن دندان ها شامل فرآیندهایی  هم جون تراشیدن جزئی از دندان برای ایجاد فضای مناسب جهت سوار شدن روکش است.

سپس باید یک قالبی از دندان تهیه شود تا لابراتوار بتواند توسط آن روکش، پونتیک و بریج را با کیفیت و به صورت منحصر به فرد بسازد. اغلب متخصص دندان پزشکی زیبایی باید یک بریج موقت بسازد تا بیمار بتواند از آن برای محافظت از دندان ها و بافت لثه تا زمان آماده شدن بریج اصلی استفاده نماید.

 

2 مرحله دوم برای انجام بریج دندان

در جلسه دوم مراجعه به پزشک باید بریجی که به صورت موقت قرار داده شده بود برداشته شود و بریج پرسلینی یا فلزی جای آن به صورت دائمی تنظیم و نصب شود. اگر بریج دندانی که استفاده می شود ثابت باشد بهتر است آن را به صورت موقت بر روی مکان دقیق نصب چسباند سپس از جفت شدن دقیق آن اطمینان حاصل نمود.

انواع بریج دندان

انواع بریج دندان کدام است

 

انواع بریج دندان

بریج دندان شامل انواع گوناگونی است که بسته به عوامل مختلفی است که از مهم ترین آنها جنس و فرم دندان های کناری فضای خالی را می توان نام برد. انواع بریج دندان نتیجه های متفاوتی را نیز به همراه خواهد داشت. پر استفاده ترین و معروف ترین این بریج ها را در ادامه برایتان توضیح خواهیم داد.

 

  • بریج ثابت یا سنتی

رایج ترین نوع بریج دندان، مدل ثابت یا سنتی می باشد. به این صورت که دندان مصنوعی در وسط  است. به همراه دو تاج در دو طرف آن که هر کدام روی دندان های کناری در دهان قرار می گیرند. به منظور قرارگیری بهتر تاج ها و بریج، دندان های کناری را نیز کمی می تراشند.

همانطور که از نام این مدل پیداست، این بریج را نمی توان برداشت و یا جا به جا کرد. بهترین مورد استفاده از این گزینه برای افرادی است که از مواد پر کننده برای دندان های مجاور فضای خالی استفاده کرده اند که به این ترتیب مکانی مناسب برای قرارگیری تاج ها خواهند داشت.

 

  • بریج معلق

این روش نیز مانند روش پیشین عمل می کند. تنها تفاوت موجود این است که برای اتصال نیازی به دو دندان در دو طرف نیست و تنها یک طرف برای کار گذاشتن بریج کفایت می کند. باز هم در این روش نیاز به تراشیدن دندان پایه است تا فضای خالی را به میزان لازم برای کارگذاری بریج برسانیم.

 

  • بریج مریلند

در این روش از طریق باله ای فلزی که از دو طرف متصل به دندان مصنوعی است به دندان های کناری متصل می شویم. این روش خاص پیوند عموماً برای دندان های جلو استفاده می شود مخصوصاً در مواردی که دندان های کناری فضای خالی در وضعیت پایداری قرار دارند.

مزیت بسیار زیادی که این روش نسبت به روش های قبلی دارد این است که دندان پزشک نیازی به تراشیدن دندان های کناری ندارد و تنها مقداری تنظیم کردن کفایت می کند. کیفیت بریج و میزان کارکرد آن نسبت به روش قبلی به شدت بالاتر است.

 

  • بریج کامپوزیت

روشی راحت و مناسب برای افرادی که نیاز به جایگزینی یک یا دو دندان افتاده دارند، روش بریج کامپوزیت است. این روش در یک جلسه انجام می شود که طی آن، دندان مصنوعی مستقیماً در فضای خالی جایگذاری می شود.

باید مراقب باشید زیرا که مواد استفاده شده در این روش امکان جدا شدن و گسستن را دارند. از سیم یا روبانی تقویت شده که با نام ریباند شناخته می شود نیز می توان برای مقاومتر بودن بریج استفاده کرد. مشابه بریج مریلند، از این بریج نیز می توان برای مواقع موقتی و یا بیماری های مقطعی استفاده کرد.

 

  • بریج ایمپلنت

 

بریج ایمپلنت

 

این روش نیز در طول سال های اخیر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد زیرا هیچ صدمه ای به دندان های طبیعی جانبی وارد نمی کند. این روش برای دهان هایی که چندین دندان مجاور افتاده دارند ، پیشنهاد می شود که طی آن از بریج و دندان مصنوعی، بین دو ایمپلنت استفاده می شود. این ایمپلنت ها به عنوان دو دندان مجاور برای ثابت شدن بریج، بسیار مقاوم تر از تاج های گفته شده در روش های پیشین عمل خواهند کرد.

 

مزایای بریج دندان

 

مزایای بریج دندان عبارتند از از مزایای بریج دندان علاوه بر بازیابی لبخند زیبا می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • افزایش قابلیت تکلم
  • امکان جویدن راحت غذا 
  • حفظ شکل ظاهری صورت
  • توزیع متعادل نیروی وارده بر دندان ها در هنگام گاز زدن

از دیگر مزایای بریج دندان می توان به جلوگیری از به هم ریختن و نامرتب شدن دندان ها نام برد.

 

معایب بریج دندان

 

در ابتدا به علت ماهیت عمل مجبور به تراشیدن دندان های مجاور دندان افتاده هستیم که ممکن است کاملاً سالم باشند و این اولین عیب به حساب می آید. پس از قرارگیری بریج امکان صدمه دیدن دندان های مجاور که نگه دارنده بریج هستند، وجود دارد. همچنین در صورت عدم قرارگیری صحیح تاج ها بر روی دندان های مجاور، امکان انتشار باکتری و پلاک ها در زیر آنها وجود دارد.

امکان به هم خوردن ساختار دندان ها بر اثر تاج ها نیز وجود دارد. اگر دندان های مجاور از قدرت و استحکام کافی برخوردار نباشند، امکان فروریختگی بریج وجود دارد. در نهایت اگر دندان های مجاور تحت فشار زیادی قرار گیرند ممکن است مجبور به جایگزینی آنها با ایمپلنت شوید.

 

مراحل بریج دندان

 

مراحل نصب بریج دندان به صورت سنتی حدودا در 5 مرحله انجام می شود که به ترتیب زیر است.

در ابتدا باید از دندان افتاده و دندان های مجاور قالب گیری کرد تا با بررسی آن میزان نیاز برای تراش دندان ها و اندازه دندان مصنوعی مشخص شود. سپس تراشیدن دندان ها انجام می شود. این تراش باید به قدری از قسمت مینای دندان ها صورت گیرد که فضای کافی برای قرار گیری تاج ها و دندان مصنوعی در قسمت خالی دهان به وجود آورد.

در مرحله بعد عملیات قالب گیری را خواهیم داشت تا از میزان تراش دندان ها و اندازه مناسب بریج اطمینان حاصل کنیم. سپس قالب جدید، برای ساخت بریج اصلی به آزمایشگاه فرستاده می شود و بریج موقت را برای محافظت از دندان های تراشیده شده استفاده می کنیم تا بریج اصلی آماده شود.

پس از طی شدن مراحل ساخت بریج دندان با مراجعه مجدد به دندان پزشک بریج اصلی را جایگزین می کنیم و پس از اطمینان از راحت و متناسب بودن آن را می چسبانیم. در نهایت بعد از مطمئن شدن از استواری و قرارگیری صحیح ، بریج را با استفاده از مواد مخصوص در جای خود ثابت می کنیم.

 

عمر بریج دندان

 

طول عمر بریج دندان عموماً بین 5 تا 15 سال است. عمر بریج دندان رابطه مستقیم با میزان مراقبت و رعایت بهداشت دهان فرد دارد. در صورت رعایت صحیح موارد مذکور، عمر مفید بریج دندان به بیش از 10 سال به طول می انجامد. 

  • بهتر است بعد از انجام بریج دندان برای حفظ  کیفیت و مقاومت بریج به توصیه های پزشک خود کاملا گوش دهید.
  • از خوردن مواد غذایی خیلی سفت مانند ته دیگ و فشار مضاعف بر روی بریج دندان آسیاب خودداری نمائید.
  • بهداشت دهان و دندان خود را حفظ کنید و روزانه با نخ دندان بین دندان های خود را تمیز نمائید.

 

قیمت بریج دندان

 

قیمت بریج دندان چقدر است؟ قیمت بریج دندان سال 99 چقدر است؟ 

قیمت بریج دندان به نوع بریج دندان ربط دارد و همچنین جنس و متریال بریج بسیار تاثیرگذار است. به طور کلی قیمت هر واحد بریج دندان به شرح زیر است:

 

نوع بریج دندانقیمت بریج دندان (هرواحد)
بریج دندان PFM1.300.000 تومان
بریج دندان زیرکونیا1.900.000 تومان


برای اطلاع از قیمت نهایی و دقیق بریج دندان و مشاوره رایگان با شماره 02191091002 یا 09307777221 تماس بگیرید.

 

 

بریج دندان بهتر است یا ایمپلنت

 

برای کسانی که قصد پر کردن جای خالی دندانی در دهانشان را دارند این سوال مطرح است که تفاوت بریج با ایمپلنت چیست ؟


در این قسمت به عنوان تفاوت بریج و ایمپلنت می پردازیم تا این سوال نیز برایتان پاسخ داده شود. در ابتدا ذکر این نکته الزامی است که بریج معمولاً 3 دندان را به صورت همزمان درگیر می کند و تنها در صورتی که دو دندان دیگر پر کردگی فراوانی داشته باشند این روش منطقی به نظر می رسد زیرا در غیر این صورت بخش زیادی از عاج این دندان ها باید تراشیده شوند.

اما ایمپلنت وابستگی به دندان دیگری ندارد و تنها جای خالی را پر می کند زیرا برای این کار یک پروتز دائمی در فک جاسازی می شود و به صورت مستقل خواهد بود. از لحاظ بحث رعایت بهداشت دهان و دندان نیز بریج سخت تر خواهد بود. زیرا علاوه بر سایر سطوح که نیاز به مراقبت و مسواک دارند، سطح زیرین بریج نیز باید با نخ دندان تمیز شود  که دسترسی به همه سطوح نیز قدری به مشکلات آن هنگام مسواک و نظافت اضافه می کند.

در حالی که ایمپلنت به این صورت نیست و نظافت آن به مراتب راحت تر خواهد بود. البته این نکته را باید مد نظر داشت که ایمپلنت برای افراد سیگاری و دیابتی و کسانی که وضعیت نامطلوبی از بهداشت دهان و دندان دارند اصلاً توصیه نمی شود زیرا یکپارچه شدن فلز پروتز استفاده شده با استخوان فک را با مشکل مواجه می کند. از منظر هزینه فرق بریج دندان با ایمپلنت در این است که بریج هزینه کمتری نسبت به ایمپلنت دارد. اما باید در نظر داشته باشید بر خلاف ایمپلنت که تقریباً مادام العمر است، بریج پس از چند سال نیاز به تعویض دارد. در مقایسه قدرت در جویدن بین دو مدل گفته شده ایمپلنت به بریج برتری دارد زیرا طبیعی تر و محکم تر است.

 

بریج بهتر است یا ایمپلنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرات کابران

مقالات پربازدید

قیمت ایمپلنت دندان چقدر است ؟

به طور کلی قیمت ایمپلنت دندان در تهران سال 1401 به صورت حدودی 6,000,000 الی 20,000,000 میلیون تومان به ازای هر واحد وابسته به شرایط ، نوع و برند متغیر می باشد.

ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت دندان بهترین درمان برای جایگزین کردن دندان از دست رفته استفاده می شود. این درمان دارای بالاترین طول عمر ، استحکام و بیشترین شباهت به دندان طبیعی می باشد. در ایمپلنت دندان پایه از جنس تیتانیوم در درون استخوان فک قرار میگیرد و نقشی شبیه به ریشه دندان را دارا می باشد.

قیمت کامپوزیت دندان چقدر است ؟

قیمت کامپوزیت دندان به ازای هر واحد در حدود 500.000 هزار تومان الی 3.000.000 میلیون تومان می باشد که این هزینه وابسته به برند ، کیفیت و تخصص پزشک متفاوت می باشد.

کامپوزیت دندان چیست ؟

کامپوزیت دندان یک درمان ترمیمی و زیبایی است که برای پر کردن دندان و یا برای تغییر فرم و رنگ دندان استفاده می شود.

قیمت لمینت دندان چقدر است ؟

قیمت لمینت دندان در تهران بستگی به نوع متریال مصرفی، محلی که در آن لمینت دندان انجام می دهید و نیز تعداد لمینت مورد نیاز، از 1.000.000 تا 10.000.000 متغیر میباشد.

لمینت دندان چیست ؟

لمینت دندان پوسته نازک و سفارشی است که دندانپزشکان برای بهبود ظاهر در جلوی دندان ها قرار می دهند. ونیرها می توانند دندان های لکه دار، بریده شده و ناهموار را پنهان کنند.

تماس فوری