ایمپلنت ناموفق چیست ؟
بسیاری از افراد برای داشتن دندان های بهتر، اقدام به ایمپلنت می نمایند. اما ممکن است با ایمپلنت ناموفق مواجه شوند. می دانیم که ایمپلنت ها در اصل پیچ های فلزی کوچکی هستند، که با عمل جراحی درون استخوان فک قرار گرفته و تاج مصنوعی دندان به آن متصل می شود.
این پیج های فلزی می توانند جایگزین مناسبی برای دندان های طبیعی به شمار روند. اگر بخواهیم به صورت تقریبی میزان شکست ایمپلنت را بیان نماییم، باید بگوییم حدود 5 تا 10% از دندان هایی که ایمپلنت می گردند، ایمپلنت ناموفق می شوند. اصولا چند ماه پس از انجام ایمپلنت می توان شاهد عدم موفقیت در کاشت دندان بود.
در برخی از موارد نیزاین شکست ممکن است پس از چند سال نمایان شود. اگر قصد دارید اقدام به ایمپلنت دندان نمایید، بهتر است علت شکست ایمپلنت و بروز را بدانید. تا از آنها پیشگیری نمایید. یا پیش از درمان ایمپلنت، آنها را بررسی نمایید.
علائم عفونت ایمپلنت
برخی از عفونت ها پس از ایمپلنت دندان منحر می شوند تا ایمپلنت ناموفق را تجربه کنید. از جمله علائم پس زدن ایمپلنت می توانیم به موارد زیر اشاره نماییم.
داشتن مشکلات لثه
برخی از افراد که از مشکلات لثه رنج می برند، قادر نیستند ایمپلنت دندان خوبی داشته باشند. بیماری عفونت لثه می تواند به راحتی به فک آسیب برساند. که همین مسئله اگر درمان نشود، مشکلاتی را به بار خواهد آورد و منجر به ایمپلنت ناموفق می شود.
ناکافی بودن استخوان فک
یکی دیگر از دلایلی که منجر می شود تا ایمپلنت پس زده شود، نبود استخوان کافی درفک است. اگر فک به اندازه کافی استخوان نداشته باشد، نمی تواند ایمپلنت را در خود نگهداری نموده، و حفظ کند. از این رو پس از انجام این عمل، با ایمپلنت ناموفق مواجه خواهید شد.
استعمال دخانیات
سیگار کشیدن به تنهایی می تواند ایمپلنت ناموفقی را برای شما به ارمغان آورد. زیرا با هر بار استفاده از سیگار، شما با کاهش جریان خون به سمت لثه ها مواجه خواهید شد. که همین مسئله فرایند بهبود ایمپلنت را کاهش داده و ایمپلنت ناموفق برای شما به ارمغان خواهد آورد.
نشانه پس زدن ایمپلنت
یکی از مهمترین نشانه های ایمپلنت ناموفق تحرک ان پس از نصب می باشد. از طرف دیگر هر گاه با درد پس از ایمپلنت دندان مواجه شدید، یا در ایمپلنت خود تورم و عفونتی را مشاهده کردید، بدانید که با ایمپلنت ناموفق مواجه شده اید. البته این مسئله در همه ایمپلنت های ناموفق بروز نمی کند. اما باز هم می توانید با مراجعه به متخصص ایمپلنت خود از پس زده شدن ایمپلنت خود اطمینان حاصل نمایید.
برای این که شما با ایمپلنت ناموفق رو به رو نشوید، بهتر است حتما برای انجام این کار به پزشک و جراح متخصص در این زمینه مراجعه نمایید. بهتر است این نکته را بدانید که میزان موفقیت در نصب ایمپلنت بسیار بالا می باشد. تنها در برخی از افراد این شکست ها بروز می یابد.
علت پس زدن ایمپلنت
علت های متعددی وجود دارد، که منجر می شود تا ایمپلنت دندان فرد با موفقیت مواجه نشود. یکی از این دلایل مراجعه به جراح بی تجربه است. حتما این نکته را به خاطر داشته باشید، که یک جراح با تجربه و ماهر قادر است به راحتی ایمپلنت دندان شما را انجام دهد.
حال اگر شما برای این عمل به پزشک غیر ماهر و کم تجربه مراجعه نمایید، بدون شک با ایمپلنت ناموفق ممکن است مواجه شوید. از سوی دیگر ممکن است فرد در اثر مصرف برخی داروها، منجر به پس زدن ایمپلنت دندان خود گردد. که این خود از علت های پس زدگی ایمپلنت به شمار می رود.
روش های جلوگیری از بروز ایمپلنت ناموفق
برای این که با ایمپلنت موفقی رو به رو شوید، بهتر است به متخصص ایمپلنت خود توجه ویژه ای داشته باشد. زیرا یک متخصص ماهر و با تجربه بدون شک می تواند این عمل را به خوبی انجام دهد. از طرف دیگر زمانی که شما برای انجام ایمپلنت به یک کلینیک عالی و مناسب مراجعه نمایید، ترس از پس زدن ایمپلنت دندان خود نخواهید داشت.
متخصصین ماهر در این زمینه اصولا برای این که با ایمپلنت ناموفق مواجه نشوند، از برند های معتبر ایمپلنت استفاده می کنند. اگر شما برای ایمپلنت دندان خود از مواد اولیه نامرغوبی بهره مند شوید، بدون تردید ایمپلنت موفقی نخواهید داشت.
پس حتما به هر دوی این موارد توجه ویژه ای داشته باشید. این که به کدام کلینیک و متخصص برای ایمپلنت مراجعه می کنید، و آن پزشک از چه مواد اولیه ای برای ایمپلنت دندان شما استفاده می کند.
نظرات کابران