مقاله کامل عصب کشی :
اکثر انسان ها در طول زندگی دچار دندان درد شده اند. برای بعضی ها دردکم و مختصر و بعضی ها هم درد شدید همراه با آبسه و ورم صورت بوده است.دردهای دندانی درجات مختلفی دارند. گاهی اوقات فقط همراه با غذاهای سفت یا گرم و یا آب سرد و چای داغ درد داریم، اگر این علائم را جدی نگیریم و برای معاینه پیش دندانپزشک نرویم، این علائم روز به روز شدیدتر می شود، به طوری که درد همیشگی می شود و دیگر تحمل آن سخت می شود.
دندانپزشک هنگام عصب کشی، ابتدا دندان را کامل تمیز کرده و پوسیدگی های دندان را خارج می کند و بعد نوبت به پالپ دندان می رسد که با وسایل مخصوص و شستشوی فراوان عصب را از داخل ریشه ها خارج می کند و کاملاً کانال ها را از میکروب پاکسازی می کند، بعد داخل ریشه ها را با مواد سازگار با نسوج انسانی، پر می کند.

آیا عصب کشی دندان لازم است؟
عصب کشی دندان فقط زمانی نیاز است که مشخص شود بافت نرم مرکز دندان به نام پالپ عفونی شده است. در این حالت دندانپزشک وضعیت دندان های شما را بررسی کرده و از عکس رادیولوژی برای تشخیص وجود عفونت باکتریایی استفاده می کند.عفونت پالپ معمولاً در نتیجه پوسیدگی دندان ایجاد می شود.
دندانپزشک قبل از شروع درمان عصب کشی(درمان ریشه) ممکن است از دندان های آسیب دیده شماعکسی بگیرد. این کار به او اجازه خواهد داد تا یک تصویر واضح و روشن از کانال ریشه داشته باشد و وسعت هرگونه آسیبی را بررسی کند.طی عصب کشی، درمان کانال ریشه معمولا تحت بی حسی موضعی انجام میگیرد..
مراقبت های توصیه شده بعد از درمان عصی کشی(درمان ریشه)
- برای چند روز اول دندان درمان شده امکان درد زیاد دارد که این مسئله موقتی است
- از خوردن غذاهای گرم سفت به شدت اجتناب کنید
- به محل درمان فشار وارد نکنید
- محل درمان را تمیز نگه دارید
نظرات کابران